Много от опонентите ни на национално и европейско ниво говорят

...
Много от опонентите ни на национално и европейско ниво говорят
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел: Европа няма нужда от революция, а да си върне духа и оптимизма

Много от съперниците ни на национално и европейско равнище приказват за революции в Европа. Фактите са, че Европейският съюз е най-успешният политически модел на взаимоотношение сред страни и нации в последния век. Ще работя Европа да си върне този дух и възприятието, че можем да се оправим, а освен да приказваме за рецесии и проблеми. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на среща с бизнесмени в Ловеч.



В нея взе участие и общинският началник на Политическа партия ГЕРБ Корнелия Маринова. На поканата за намира се отзоваха представители от хранително-вкусовата индустрия, строителни компании, машиностроене и мебелопроизводство. На срещата участваха и представители на работодателските организации в област Ловеч.



"В Ловеч през последните години вложенията се усилват бързо. С доизграждането на автомагистрала Хемус, което държавното управление подсигурява, изискванията за правене на бизнес ще се подобрят още повече и се чака приходите да се усилят в допълнение. " Това добави Ева Майдел в диалога с локалния бизнес.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР