„Много от нещата, които чух от Босия са поради лоша

...
„Много от нещата, които чух от Босия са поради лоша
Коментари Харесай

Министър Радев: Както дойдоха мигрантите през границата, така и чумата влиза! Трябваше да има евтаназия!

„ Много от нещата, които чух от Босия са заради неприятна връзка. Бяхме у тях много време. Съгласихме се да създадем комисия, в която да вземат участие и негови хора. Екип го прегледа, споделиха, че параметрите му са положителни – и за кръвното налягане и за диабета “. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

Караянчева и Валентин Радев отиват на крайници в дома на Босия

„ В четвъртък ще се срещнем с него още веднъж. Да загубим един човешки живот, поради неприятна връзка, е неверно. Ако имаше доверие нямаше да има и въпроси. Трябвало е преди този момент са се разгласи всичко “, сподели още той.

„ Ние сме първата страна в Европа, в която влиза чумата, евентуално от Турция. Има удостоверение от Франция и лаборатория там, че животните са заболели. Най-важното нещо е, че както пристигнаха мигрантите през границата, по този начин и чумата влиза. Трябваше да има евтаназия. Редица ограничения са взети – парите се изплащат на пазарна цена на добитък “, добави вътрешния министър.

Министерство на вътрешните работи нищи страшната чума, върлуваща в Ямболско! Застрашава националната сигурност на България!

„ Не желая служители на реда да застават, против хора, които даже не знаят защо става на дума. Никой не се е правил на доктор, всичко се е обезпаразитило по международна процедура “, разкри Радев.

„ От тук натам всеки ще понесе риска – този риск би трябвало да се опише на хората. Да, границата е такава, че може да мине инфектирано животно. Хората не знаят, че болестта се популяризира и с облекла и обувки “, разяснява министърът.

Симеонов: Подадох сигнал в ДАНС! Заразата с чума идва от човешка интервенция!

„ Заради късия период нямаше по какъв начин да разбираем по-бързо на хората, все пак помолих от Министерството на земеделието да изясняват. На границата се задържа месото и се изгаря “, приключи Валентин Радев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР