Много от нас все още се бъркат кои магазини ще

...
Много от нас все още се бъркат кои магазини ще
Коментари Харесай

Ето кои магазини и ресторанти остават отворени до Коледа

Много от нас към момента се бъркат кои магазини ще останат отворени до 21 декември и кои затварят порти до тази дата. Най-честите въпроси за това кое работи и кое не идват от идното огромно извършване на покупки за Коледа. Хората желаят да купят дарове за околните си, само че не знаят от кое място могат да го създадат.
Както към този момент стана ясно до 21 декември затварят порти всички университети, учебни заведения, и детски градини, а образованието за учениците ще става единствено онлайн. Освен това се прекратява и провеждането в присъствена среда на групови извънкласни действия и занимания, действия по ползи, занимални и други, проведени в учебна и извънучилищна среда за всички възрастови групи.
 Коронавирусът опразни заведенията у нас Коронавирусът опразни заведенията у нас
Ресторанти и кафенета в столицата са полупразни и без вечерния час, който беше разгласен на 1 ноември и би трябвало да продължи до на следващия ден. Подобн...
До 21 декември няма да можем да посещаваме музеи, галерии и кина, само че театрите остават отворени с 30% потенциал като се изисква съблюдаване на физическа отдалеченост от минимум 1,5 м. и наложително слагане на защитни маски за лице.
Но кои заведения за хранене и магазини ще останат отворени до 21 декември?
Всички заведения за хранене, които имат онлайн поръчка на храна, ще работят единствено за доставки до домовете. Което значи, че те затварят порти за гости, само че въпреки всичко ще работят и ще можете да си поръчвате обичаните ястия вкъщи и да им се наслаждавате в домашна конюнктура.
Кои магазини ще работят до 21 декември?
 7 трика, с които да купите дарове за Коледа онлайн 7 трика, с които да купите дарове за Коледа онлайн
Тази Коледа извършването на покупки ще бъде по-различно и би трябвало да се настроим на тази вълна. Въпреки това, то може да е все по този начин вълнуващо и най...
Преустановява се визитата във всички огромни търговски центрове, вид МОЛ, като се изключи магазините за хранителни артикули, лечебните заведения, аптеките, дрогериите, оптиките, зоомагазините, банките, застрахователите, доставчиците на платежни услуги, офисите на телекомуникационните оператори и други снабдители на съобщителни услуги в тях.
Ще можем да пазарим и от дребните магазинчета из улиците, които остават да работят, само че несъмнено и там би трябвало да се съблюдава отдалеченост от 1.5 м и да се носят маски от всеки клиент и търговец.
 
 
 8 хрумвания какво да вършим, в случай че сме под карантина на Коледа 8 хрумвания какво да вършим, в случай че сме под карантина на Коледа
Последните вести в страната към пандемията с COVID-19 са, че от петък моловете, заведенията за хранене и учебните заведения още веднъж затварят порти. Идея...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР