Много от нас си мечтаят да спечелят от лотарията, за

...
Много от нас си мечтаят да спечелят от лотарията, за
Коментари Харесай

Крис се събуди недостижимо богат, но приказката продължи кратко СНИМКА

Много от нас си мечтаят да завоюват от лотарията, с цел да могат да изживеят остатъка от живота си в разкош. Този идеал съумя да реализира мъж от Пенсилвания. За малко време той получи благосъстояние, надхвърлящо и най-смелите му фантазии.

През юли 2013 година Крис Рейнолдс от окръг Делауеър бе учуден да открие, че по простъпка са му били дадени 92 квадрилиона $.

Той отворил акаунта си, с цел да открие, че PayPal погрешно му е превела общо $92,233,720,368,547,800. Недостижимата сума за миг го трансформира в най-богатия човек в света.

Всъщност, по някои критерии, той получи повече пари, в сравнение с сега има на цялата планета.

„ Първо си помислих, че ги дължа. Беше много огромна изненада. “, спомня си той.

Запитан какво би направил, в случай че можеше да задържи парите, той сподели, че би ги употребявал за „ погашение на националния дълг “.

Преди сумата да се появи в акаунта му, Рейнолдс споделя, че най-вече е оперирал с „ малко над 1000 $ “. След продажбата на комплект ретро гуми от своето BMW.

За негово страдание обаче чиновниците на PayPal бързо разбрали грешката си и коригирали казуса. Те поднесли и  извиненията си за „ неудобството “.

Изявление на компанията гласи: „ Това явно е неточност и ние оценяваме, че господин Рейнолдс е схванал, че казусът е подобен. “

След като изтегли парите, PayPal предложи да подари неразкрита сума пари на благотворителна организация по желание на Рейнолдс.

В следващо изказване се споделя: „ Смятаме, че е вдъхновяващо, че той реши да употребява това събитие, с цел да подари за идея, в която има вяра. И ние се надяваме да почетем този дух, като даряваме за идея по негов избор – ние се свързахме с него, с цел да създадем това предложение и да му кажем, че сме признателни, че е наш клиент! “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР