Много от нас се замислят дали техният партньор им е

...
Много от нас се замислят дали техният партньор им е
Коментари Харесай

Тези 4 зодии са най-верни в любовта

Много от нас се замислят дали техният сътрудник им е правилен и какво би се случило, в случай че схванат, че ги лъже. Зодиите разкриват кои от нас са по-склонни да наклонен от пътя и кои са в действителност отдадени на своята връзка.
Телец
Телците обичат комфорта и спокойствието. Те процъфтяват посредством точно на стабилността, което ги прави лоялни и надеждни сътрудници. За да изневери, Телецът би трябвало да се усеща извънредно неразбираем и непризнат във връзката си.
Рак
От всичките зодии Ракът е най-загрижен за стабилността на връзките си с обичания човек. Обича фамилията и е най-щастлив, когато има дълбока и прочувствена връзка. Би изневерил единствено и само, в случай че неговият сътрудник се държи с пренебрежение и не демонстрира любовта си.
Дева
Девите са чувствителни, само че и доста взискателни. Затова, в случай че се обвържат съществено, това изрично значи, че те са сигурни в своя избор. Което пък е причина да не се оглеждат настрана. Само доста мощно отчаяние или изменничество би предиздвикало Девата да изневери.
Везни
Везните търсят естетика и баланс. Само по този начин се усещат спокойни и пълноценни. Една невярност би нарушила фрапантно тяхното равновесие и те избират да не я вършат. Ако пък се случи, бъдете сигурни, че напълно скоро Везната ще ви напусне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР