Много от нас са склонни да се привързват към мъже,

...
Много от нас са склонни да се привързват към мъже,
Коментари Харесай

Само за дами! Пазете се от мъжа, който ще ви разбие сърцето

Много от нас са склонни да се привързват към мъже, които са съпричастни и демонстрират състрадание. Но дали си коства да свържете живота си, даже и за малко, с човек, който просто не може да сътвори здрави взаимоотношения? И по какъв начин да разпознаем прочувствено нестабилния мъж... Разбира се, не смятайте всички тези, които са прочувствено нестабилни, за неприятни и не е нужно да ги демонизирате, споделя психотерапевтът Хизър Ханс. Те не са в положение да основават и поддържат здрави взаимоотношения с други хора, тъй като те самите минават през сложен интервал. За да станат надеждни за вас, те би трябвало първо да станат надеждни за себе си. И за това ще би трябвало да положат доста старания. Ако евентуалният сътрудник е тръгнал по пътя на изцелението, по-добре е да изчакаме, до момента в който стигне до дъно. Защото в този миг вниманието и силата му ще бъдат ориентирани само към него. Ако не желаете да бъдете с разрушено сърце, обърнете внимание на тези 5 признака.

1. Той има вяра на всички, с изключение на на себе си
Липсата на самонадеяност е симптом на контузия, най-често добита в детството. Детските пострадвания постоянно предизвикват хората да изоставят личните си потребности, с цел да оцелеят. Ставайки възрастни, те безусловно дават силата си на всички в близост и страдат от това. Може би сте удовлетворени, когато получите доверието на сходен човек. Но си задайте въпроса – дали това доверие се основава на непосредственост, която е предходна теста на времето или че този човек просто е нерешителен в себе си? Във втория случай доверието няма нищо общо с вас – това е резултат единствено от неизлекувани душевни рани. Защо неналичието на религия в себе си значи, че този човек ще ви нарани? Защото той елементарно се поддава на най-малкото въздействие. Той няма свои лични морални ориентири, те към момента не са направени. Разчитайте на някого, който може да разчита на себе си. Такъв човек, в случай че е належащо, ще може да поддържа освен себе си, а и вас.

2. Той непрекъснато се оплаква от здравето си
Това не значи, че най-малкото неразположение или диагноза би трябвало неотложно да ви възпират да контактувате. Но човек, който непрекъснато се оплаква от намален тонус и мощ и подозира всички вероятни заболявания, не е най-хубавият претендент за обвързаност. Подобен табиет демонстрира ниско самочувствие, и че цялата му сила ще бъде ориентирана към някакви тайнствени болести, а не върху връзките ви.

3. Той употребява „ дрога “
Алкохолът, опиатите, даже преяждането са повече от тревожни признаци. Човек, който зависи от спомагателен „ допинг “, не е кадърен на същинска фамилиарност с някой различен, тъй като се усеща удобно единствено откакто употребява нещо. Той трансформира настроението си, основава си неестествен облик. Колкото по-често човек се нуждае от нова „ доза “, толкоз е по-малко постоянен прочувствено. И за него в никакъв случай няма да сте преди всичко. На първо място постоянно ще бъде неговата взаимозависимост. Можете да контрирате, че доста двойки са дружно, като единият или и двамата сътрудници взимат нещо. Да, само че това единствено демонстрира, че в тези връзки има прочувствено неустойчив човек или даже двама едновременно. Те имат връзка, само че това не значи, че тя е постоянна.

4. Той има доста опит с „ неприятни “ връзки
Можете да попаднете на мъж, който разрешава на другите да се държат неуважително с него. Включително е имал връзка, в която се е чувствал зле. А в случай че са били няколко такива и е натрупал неприятен опит? Това евентуално демонстрира, че той не прави оценка себе си и има вяра, че не е заслужен за обич и почитание. И ще се нуждае непрекъснато някой да удостоверява и затвърждава, че е стойностен мъж. Но в никакъв случай не можете да запълните тази черна дупка, даже и да опитате. Това е взаимнозависимо взаимодействие, което неизбежно ще докара до страдалчество и за двама ви. Емоционално постоянният сътрудник е убеден. Той е непретенциозен, само че в това време познава личната си стойност и не се нуждае от вас да „ храните “ егото му.

5. Той вижда живота в черно
Песимистичният метод и неналичието на религия в триумфа би трябвало да ви носи предизвестие. Ако мъж гледа живота през призмата на евентуален крах, той ще гледа по същия метод и на вашите взаимоотношения. Емоционалната неустойчивост не прави човек неприятен или жертван на самотност, това единствено значи, че той би трябвало да се концентрира върху себе си. Вие обаче ще страдате в случай че сте единствено в ролята на асистент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР