Много от нас са отлично запознати с факта, че трудностите

...
Много от нас са отлично запознати с факта, че трудностите
Коментари Харесай

Трудностите изкарват наяве тези 7 проблема във връзката

Много от нас са чудесно осведомени с обстоятелството, че компликациите и пречките в живота постоянно разкриват истини - някои, от които много мъчителни. Дали става въпрос за промяна на местоживеене, ужасна загуба или прочувствен удар в сърцето, едно е несъмнено: тежките времена ни отварят очите и ни изправят пред действителността. И от време на време тези трансформации могат да бъдат същинска " благословия под прикритие ", написа trafficnews.bg.

В най-лошите моменти от живота ви, ще видите същинските цветове на хората, които настояват, че мощно им пука за вас, само че се оказва, че това е единствено на думи.

Ето 7 признака, че имате връзка с човек, който не ви заслужава.

Той ви кара да се съмнявате в себе си

Вашият сътрудник ви кара да се чувствате като безличие. Нищо, което вършиме, в никакъв случай не му е задоволително. Единственото нещо, което чувствате, когато сте към него, е самосъжаление, което е огромен сигнален знак.

Той ви лъже

Той постоянно скрива от вас истината. Вместо да е откровен с вас, прави всичко допустимо да прикрие истината с някои глупави, детски извинения, които даже едно дете би намерило за подозрителни. Това е знак, че е време да преоцените тази връзка.

Няма време за вас

Другите хора постоянно са повече по-важни от вас. Приятели, семейство, даже сътрудници, всички те идват преди вас. Ако това е нещо, което продължава от дълго време, време е да го спрете.

Имате възприятието, че давате повече, в сравнение с получавате

Той се отнасят към вас като с бърсалка и ви употребява. Вие сте отворени да споделяте всяка част от живота си с него, само че той не е подготвен на същото. По някаква причина сътрудникът ви не го прави. Вие сте единственият, който постоянно прави жертвите. Единственият този, който постоянно се бори за връзката ви.

Той желае да ви промени

Половинката ви се пробва да ви оформи като човек, който съвършено дават отговор на неговите идеали. И вие му позволявате. Оставяте го да ви трансформира в някого, който не сте. Ако казусът е подобен, спрете го преди да се загубите изцяло. Вие сте супер. Не е нужно да се променяте, с цел да извършите някого благополучен.

Не чувствате, че може да разчитате на него за помощ

Ако сте наясно, че сътрудникът ви няма да е до вас, когато имате потребност от него, значи живеете в неистина. Застанете против него, до момента в който към момента имате време.

Чувствате се несигурни към него

Вие струвате доста повече, в сравнение с може да си визиите. Просто не постоянно може да го видите. Не може да усетите личната си стойност поради колегата си. Не губете своята еднаквост поради никого. Вие заслужавате някой, който се нуждае от вас, който ви обича и се грижи за вас, а не човек, който гледа на вас като на опция за полза. Заслужавате някой, който ви дава мощ, а не я лишава от вас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР