Много от нас навлизат в т.нар. „рождена депресия“, когато наближава

...
Много от нас навлизат в т.нар. „рождена депресия“, когато наближава
Коментари Харесай

Елизабет Хърли – на 55 и по бански - slava.bg

Много от нас навлизат в така наречен „ рождена меланхолия “, когато наближава рожденият им ден. Започваме да мислим какво сме постигнали в живота си и дали сме осъществили всички проекти, които сме си създали. Често животът не се подрежда по този начин, както си го представяме и това ни кара да тъжим, когато годините стартират да се натрупат.

На противоположния полюс обаче е Елизабет Хърли, която на 10 юни навърши 55 години. Актрисата означи рождения си ден с няколко провокативни фотоси, с които популяризира и новата си линия бански костюми. Както множеството ѝ почитатели знаят, звездата съблюдава непоколебим хранителен режим и прекарва много време във фитнеса, с цел да поддържа съвършена форма. Напълно умерено можем да кажем, че всичките ѝ старания се увенчават с триумф.

На една от фотосите Хърли е във ваната с необятна усмивка на уста. Тя споделя, че това е петият рожден ден в фамилията ѝ, който се чества по време на карантината. Освен своя, актрисата е отбелязала и 80-годишнината на майка си, както и 18-ия рожден ден на сина си. „ Благодарна съм за щастието, здравето, фамилията и приятелите си. Надявам се същинският живот да стартира напълно скоро “, добави звездата.

Публикацията, която обра точките обаче беше направена ден преди рождения ден на Хърли. Тогава тя показа с почитателите си няколко фотоси от плажа, с което промотира и новата си линия бански за лятото. Актрисата демонстрира забележителните си форми, позирайки с леопардов тоалет и красиво парео. Снимката незабавно събра хиляди лайкове и голям брой мнения от почитатели и другари на звездата.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР