Много от нас имат определени качества. Такива им помагат да

...
Много от нас имат определени качества. Такива им помагат да
Коментари Харесай

Три зодии, които имат свръх сили

Много от нас имат избрани качества. Такива им оказват помощ да се открояват, измежду личния си тип. Въпреки това, надалеч не всички хора от самото си раждането имат опция да лекуват останалите. Съществуват хора, които като заложба имат силата да лекуват другите или да оказват помощ по една или друга форма, със свръх сили.
Астролозите споделят, че бъдещите Месинг и Ванга, най-често се раждат под четири звезди. Тези представители на Зодиака са, следните:
Рак
Представителите на това зодиакално съзвездие получават лечебни качества и далновидност от раждането. Друго значимо за тях е, че Раците избират да не разкриват способността си на всеки срещуположен. Те знаят, че изцелението им лишава силата и ги прави по-слаби с времето.
Следователно, в случай че оказват помощ на някого, тогава те самите се оправят дълго. И от време на време даже, спасявайки някого от болест, придърпват отрицателното към себе си.
Ето за какво Раците не изкарват прехраната си с церене на хората. Те лекуват единствено на най-близките.
Дева
Девите се считани за материалисти и прагматици. Те, обаче естествено имат прелестен енергиен капацитет. Умеят освен да лекуват, само че и могат да се диагностицират от заболяване, което към момента не се е показало.
В допълнение към това, Девата има извънредно развита вътрешен глас във връзка с всичко. Тя е обвързвана с лечебни билки, корени и така нататък Не е изненадващо, че измежду представителите на тази зодия, са най-често лечители, лекари и професионални доктори.
Везни
Енергийният капацитет у Везните не е толкоз мощен, колкото този на зодия Дева. За представителите на този зодиакален знак, никой различен, не е в положение да взаимодейства със силите на природата, стихиите и извънземните сили. Наред с това, от време на време действайки извънредно интуитивно. Везните са в положение да реализират стремежи резултат, все пак.
Везните могат да лекуват хората по метода на езическите, духовните и енергийните практики. Те могат, също да тестват космоенергетично излекуване и молебствия на близка до тях вяра. Понякога практикуват, даже шамански лечебни техники. Реално, Везните не знаят граници в познаването на неразучените секрети за излекуване и предсказания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР