Много от изпълнителите на музикална компания “Пайнер отправиха своите послания

...
Много от изпълнителите на музикална компания “Пайнер отправиха своите послания
Коментари Харесай

Пайнерките се изповядаха! И намесиха картофа

Много от изпълнителите на музикална компания “Пайнер ” насочиха своите послания в обществената мрежа в Деня на влюбените. Някои от тях разгласиха и завладяващи колажи на любовна тема.

Деси Слава подкани своите фенове да си изберат мотив за празнуване през днешния ден като не пропусна да показа пожеланието си в днешния празничен ден: “Обичайте, бъдете положителни, бъдете всеотдайни и вярвайте в положителното, вярата и истината! ”

Трио Сопрано пък взеха на заем стих от великия Евтим Евтимов за своя привет – “Жената е виното на любовта ”.
Татяна също побърза да показа честитка в обществената мрежа за 14 февруари: “Честит празник, другари! Бъдете доста обичани и щастливи, ценете хората, които са в живота ви, раздавайте обич, с цел да ви се връща! Обичам Ви! ”

Емилия също не пропусна да разгласява своето чувство за обич: “Един ден ще се събудиш в неделя заран до любовта на живота си, ще направиш кафе или чай, ще закусите палачинки и всичко ще бъде повече от наред... ”

Пепи Хростозова пък накара своите другари във Фейсбук да се ухилен като разгласява една невероятна мисъл за любовта от лексикона й от 1996 година: “Ех, обич, обич – сварен картоф, разрежеш го, а той недопечен. ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР