Много от хората в днешно време се страхуват да се

...
Много от хората в днешно време се страхуват да се
Коментари Харесай

5 причини защо някои хора се страхуват да се влюбят

Много от хората в днешно време се опасяват да се влюбят.Историята за изгубената обич е такава, която множеството от нас могат да опишат, а въпросът „ Защо връзките се провалят? “ остава мощно в дъното на съзнанието ни. Отговорът за доста от нас може да бъде открит вътре.

Независимо дали го знаем или не, множеството от нас се опасяват да не сме в действителност влюбени. Въпреки че страховете ни могат да се демонстрират по разнообразни способи или да се демонстрират на разнообразни стадии от връзката всички ние таим отбрани, за които имаме вяра, че на някакво равнище ще ни предпазят от пострадване.

Тези отбрани може да ни предложат подправена заблуда за сигурност или сигурност, само че те ни пречат да реализираме близостта, която най-вече желаем. Така че Какво ни пречи да намерим и запазим любовта, която споделяме, че желаеме?

 5 аргументи за какво някои хора се опасяват да се влюбят

5 аргументи за какво някои хора се опасяват да се влюбят

1. Истинската обич ни кара да се усещаме уязвими.

 влюбят 5 аргументи за какво някои хора се опасяват да се влюбят

Новата връзка е неразучена територия и множеството от нас имат натурален боязън от незнайното и от това да се влюбят. Да се ​​оставим да се влюбим значи да поемем същински риск.

Възлагаме огромно доверие на различен човек, позволявайки му да ни въздейства, което ни кара да се усещаме изложени и уязвими. Нашите съществени отбрани са сложени под въпрос. Всички привички, които от дълго време сме имали и които ни разрешават да се усещаме съсредоточени или затворени в себе си, стартират да отпадат. Склонни сме да имаме вяра, че колкото повече ни пука, толкоз повече можем да бъдем засегнати.

2. Новата обич раздвижва минали болки.

 влюбят 5 аргументи за какво някои хора се опасяват да се влюбят

Когато влезем във връзка, рядко сме изцяло наясно по какъв начин сме били повлияни от нашата история. Начините, по които сме били наранени в предходни връзки, започвайки от нашето детство, оказват мощно въздействие върху това по какъв начин възприемаме хората, с които се сближаваме, както и върху това по какъв начин действаме в нашите сантиментални връзки.

Старата, отрицателна динамичност може да ни накара да внимаваме да се отваряме към някой нов. Може да заобикаляме интимността, тъй като тя провокира остарели усеща на пострадване, загуба, яд или отменяне. Когато копнеете за нещо, като обич, то се свързва с болежка, болката, която сте изпитвали, че не сте го имали в предишното. Не се опасявайте, хората които ви желаят ще се влюбят във вас.

3. Любовта провокира остаряла идентичност.

 влюбят 5 аргументи за какво някои хора се опасяват да се влюбят

Много от нас се борят със скритите усеща, че не ни харесват. Трудно ни е да почувстваме личната си стойност и да имаме вяра, че някой в действителност може да се грижи за нас.

Всички имаме „ сериозен интуиция “, който работи като нечовечен треньор в главите ни и ни подсказва, че е ужасно да се влюбят в нас, който ни споделя, че сме безполезни или не заслужаваме благополучие. Този коучинг е завършен от мъчителни детски прекарвания и сериозни настройки, на които бяхме изложени при започване на живота си, както и от възприятията, които родителите ни изпитваха към себе си.

4. С същинската наслада идва същинската болежка.

 влюбят 5 аргументи за какво някои хора се опасяват да се влюбят

Всеки път, когато изпитаме същинска наслада или почувстваме полезността на живота на прочувствено равнище, можем да чакаме да почувстваме огромна доза горест.

Много от нас заобикалят нещата, които биха ни създали най-щастливи, тъй като те също ни карат да изпитваме болежка. Обратното също е правилно. Не можем изборно да се вцепеним от горест, без да се вцепеним от наслада. Когато става въпрос за влюбване и да се влюбят във вас, може да се колебаем да отидем „ всичко “, от боязън от тъгата, която ще разсъни в нас.

5. Любовта постоянно е неравна.

 влюбят 5 аргументи за какво някои хора се опасяват да се влюбят

Нашите усеща към някого са непрекъснато изменяща се мощ. За секунди можем да почувстваме яд, неспокойствие или даже ненавист към човек, който обичаме. Тревогата за това по какъв начин ще се почувстваме ни пречи да забележим къде естествено биха отишли ​​чувствата ни. По-добре е да сме отворени за това по какъв начин нашите усеща се развиват с течение на времето.

Позволяването на терзание или виновност за това по какъв начин можем или не може да се усещаме ни пречи да опознаем някого, който демонстрира интерес към нас и може да ни попречи да създадем връзка, която в действителност може да ни направи щастливи. За да се влюбят във вас би трябвало да се разкриете изцяло

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР