Много олигарси са в арестите, а други се крият в

...
Много олигарси са в арестите, а други се крият в
Коментари Харесай

Гърневски: Всеки един от българските олигарси е бил член на БКП

Много олигарси са в арестите, а други се крият в Дубай и Белград. Това разяснява от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, а мотивът бяха дебатите в зала по отчета за 2019-та на КПКОНПИ, осведоми " Монитор ".

Гърневски отбрани работата на КПКОНПИ. Законът за работата на антикорупционната комисия бил подсилен преди време от съвсем всички сили. Единствените срещу били от Българска социалистическа партия.

" Основното им искане беше да има подобен закон, а той да бъде придатък на президентската институция. Тогава се чудех персонално за себе си, за какво не обясниха за какво в идващите две години. Ако колежката надникне, в арестите са най-големите български олигарси, с яхти, със крепости, различен е в Дубай, различен в Белград... Може би това е била задачата на сътрудниците тези хора за бъдат на сянка, под крило ", сподели Гърневски.

По думите му в случай че се надникнело в арестите там са всички крупни олигарси, които били отмъкнали големи суми от българските жители. По думите му те били произвеждане на българската номенклатура. Според него всеки един от тези олигарси, е бил член на Българска комунистическа партия.

" Там ги стягаше чепикът сътрудниците. Когато приказваме за една тераса и за милиарди, смъкнати от този народ, би трябвало да бъдем по-внимателни. В първите редове има приватизатори, нали знаете какво ще стане, в случай че се проверява престъпната приватизация? Само Българска социалистическа партия не поддържа отчета с претекстове, които видяхте, нищо не запомнихте. Все повече кранчета се затварят ", отговори с типичния си жар Гърневски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР