Много обичаме филми и сериали, базирани на книги, защото в

...
Много обичаме филми и сериали, базирани на книги, защото в
Коментари Харесай

Гореща зона ни среща с вируса ебола

Много обичаме филми и сериали, основани на книги, тъй като в по-голям % от случаите те са много качествени и хващащи вниманието ни.

Първи взор към сериала " Война на световете "

Извънземните този път ще дойдат в Европа

Поредната акомодация, на която ще обърнем внимание, е " Гореща зона " - дело National Geographic. Става дума за лимитиран сериал от шест елементи, който е основан на книгата на Ричард Престън - The Hot Zone: A Terrifying True Story.

В самото си начало действието в сериала ще ни върне през 80-те години на предишния век., когато доктор в Африка преглежда пациенти със признаци каквито до този миг не е виждал. По-късно излиза наяве, че си е имал работа със смъртоносния вирус ебола.
 Нанси Джакс (Джулиана Маргулис)

Нанси Джакс (Джулиана Маргулис)

След тези притеснителни фрагменти " Гореща зона " ще ни придвижи през 1989 година в проучвателен център във Вирджиния, където колония от примати се разболява от мистериозна болест. Разбира се, незабавно са изпратени проби от тъканите им към лекар Нанси Джакс (Джулиана Маргулис), която работи за USAMRIID (Институт за медицински проучвания на заразни заболявания към американската армия).
 Уейд Картър (Лиъм Кънингам) и Нанси Джакс (Джулиана Маргулис)

Уейд Картър (Лиъм Кънингам) и Нанси Джакс (Джулиана Маргулис)

След първите извършени проучвания Нанси схваща, че си има работа с нещо доста по-сериозно и рисково от елементарен вирус по маймуните, а точно ебола. Тогава тя стартира битката си да убеди всички, че ситуацията е съществено и би трябвало да бъдат вземи моментални ограничения. Нанси Джакс ще срещне най-сериозна поддръжка в лицето на лекар Уейд Картър (Лиъм Кънингам), само че не всички ще са на тяхното мнение, което може да сложи в заплаха цялото човечество.
 „ Гордън Рамзи: Кулинарният откривател
Новите завършения на Гордън Рамзи

„ Гордън Рамзи: Кулинарният откривател " ще бъде повече от забавно предаване

Действието в " Гореща зона " ще преплита минало и настояще, с цел да добием цялостна визия за това от кое място е тръгнала еболата и какви жертви са правени, с цел да бъде спряно разпространяването ѝ.

Първите два епизода на " Гореща зона " ще бъдат изпъчени на 15 септември от 21:55 ч. по National Geographic
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР