Много нови продукти, богата съпътстваща програма и разнообразни изненади очакват

...
Много нови продукти, богата съпътстваща програма и разнообразни изненади очакват
Коментари Харесай

Сезонът на лова в Интер Експо Център започна

Много нови артикули, богата съпътстваща стратегия и разнородни изненади чакат гостите на 26-ото издание на ревю „ Наслука-лов, лов на риба, спорт “. Най-голямото профилирано събитие у нас за лов, лов на риба и спорт започва през днешния ден в зала 6 на Интер Експо Център и ще продължи до 29 септември, в това число.
„ През тази година отчитаме растеж в броя изложители “, разясняват уредниците. Общо 61 компании са разположили своите щандове. Всички те ще показват над 500 продукта за феновете и експертите в лова, риболова и спорта.
За първи път у нас
Сред предложенията ловците и рибарите ще открият премиерни за страната ни ловни оръжия, въдици и такъми за лов на риба, оптични уреди от международни производители и профилирано облекло, основано да обезпечи улеснение на ловеца при сурови метеорологични условия.
За напредването в пресечени терени и за феновете на офроуда изложителите показват лебедки, въздушни блокажи, гуми, джанти, аксесоари за офроуд и доста други. „ Под светлината на прожекторите “ застава и умопомрачаващият пикап на един от международните производители на коли. За бързото и безопазно напредване във водните басейни посетителите откриват многообразие от лодки, измежду които такива с преносими колони за ръководство и каяци, снабдени с новаторски системи на напредване Богат избор имат и всички къмпингари, които могат да прегледат разнообразни оферти, измежду коитго мобилни бани и съоръжение от най-високо равнище.

Многобройни изненади чакат посетителите през всички дни на ревюто. Те ще имат опция за спечелването на разнородни награди. Една от изненадите е лотария с анкетни карти за общо четири награди. Посетителите получават анкетата при закупуването на своя билет, а спечелилите ще бъдат изтеглени в последния ден на ревюто – 29 септември, събота. Голямата премия е оптика Vortex Crossfire II 3-9х40 от ISD Bulgaria, а останалите три са: 100% водоустойчив Tractive GPS, ловна серия, от Maveshop; саморазгъваща се сгъваема палатка за баня или тоалетна в камуфлажен цвят от Outdoor & Camping Comfort и кинетично въже Power Line от Power Winch Bulgaria. Всеки искащ да се включи в конкуренцията за спечелването на тези изключителни награди ще би трябвало да попълни анкета, която може да бъде открита на входа на ревюто.
Международна киноложка галерия
Едно от главните съпътстващи събития ще бъде и трансформиралата се в обичайната Международна киноложка галерия. През последния изложбен ден, 29 септември, феновете на четириногите любимци ще могат да следят качествата и уменията на многочислените участници, най-хубавите от които несъмнено, ще бъдат отличени. Ценителите, а сигурно и освен те, могат да се насладят и на изящна диорама. Специална галерия през тази година провежда и Националното ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България “.
Подробности за ревюто ще откриете в уеб страницата iec.bg.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР