Много неща се случиха в Twitter, откакто Илон Мъск го

...
Много неща се случиха в Twitter, откакто Илон Мъск го
Коментари Харесай

Новата социална мрежа, която обещава да е по-добра от Twitter

Много неща се случиха в Twitter, откогато Илон Мъск го закупи за 44 милиарда $ през октомври. Един от отрицателните резултати бе, че речта на омразата и клеветите против чернокожите консуматори скочиха внезапно. Те обаче не скърбят в действителност за загубата на онлайн общността си - вместо това я иронизират. Двама от тях пък поглеждат към обстановката като опция да стартират собствен личен бизнес.
 Илон Мъск, Twitter и анкетата да се отдръпна като основен изпълнителен шеф на компанията
Какво се случва с Илон Мъск и поста му като началник на Twitter

Ще се откаже ли да бъде началник

Алфонсо Терел и ДеВарис Браун към този момент са основали опция на Twitter. Новото приложение се споделя, а любопитното за основателите му е, че и двамата са някогашни чиновници на Twitter. След три години работа Терел се оказва един от съкратените след пазаруването на Twitter от Илон Мъск. Браун пък работи повече от година като продуктов управител в компанията, само че я напуща през 2020 година

Това, което прави и двамата мъже близки другари, е общото им предпочитание да основат онлайн пространство, което да подчертае културния принос и авторитетното основаване на наличие, за които огромна част от чернокожите консуматори имат заслуги.

Така се появява тъкмо Spill, чието пространство е разказано като леговище на тези хора, които са мотори на културата, постоянно задаващи нови трендове.

Новата обществена мрежа е предопределена да бъде " платформа за диалози в действително време, която слага културата на разнообразие преди всичко ".

Сред главните групи консуматори се чака да бъдат чернокожи създатели, така наречен queer създатели, както и " разнообразни авторитетни гласове отвън Съединени американски щати ".
 Снимка 600805

Spill ще предлага и функционалност, наречена " чаени празненства ". Чрез нея потребителите ще могат да се събират или онлайн, или в действителния живот, с цел да се свързват между тях.

Но колкото и новата обществена мрежа да е за другарство и развлечение, толкоз и цели всичко да е прецизно. " Ще бъдем по-преднамерени и по-точни по отношение на неща, които се смятат за обидни, тъй като на това ни е научил опитът, който имаме ", споделя пред Tech Crunch ДеВарис Браун.
 Илон Мъск, Бернар Арно и новината, че притежателят на Twitter и Tesla към този момент не е най-богатият човек на света
Кой измести Илон Мъск от върха на най-богатите хора на планетата

Милиардерът към този момент не е най-богатият човек на света

Очаква се Spill да започва през януари 2023 година Социалната мрежа към този момент може даже и да се похвали - има към 20 000 души в листата с чакащи, написа Bussiness Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР