Много неща се изговориха за този запис. Над 1 млн.

...
Много неща се изговориха за този запис. Над 1 млн.
Коментари Харесай

Елена Йончева: Записът показа цялата мерзост на политическата ни класа. ЕП няма да мълчи пред това

Много неща се изговориха за този запис. Над 1 млн. българи сме го изгледали. Всички се надяваме това да не е неговия глас. В този запис чуваме по какъв начин водач на европейска страна подрежда да бъде погубен един бизнес, по какъв начин подрежда да бъде погубен политически съперник. Това сподели евродепутатът Елена Йончева по БТВ.
Тук в Европа се опитваме да се откри подобен механизъм, който да разреши сходни неща да бъдат разследвани и да не могат да минават безнаказано. Трябва да се проверява този запис.

Притеснително е, че този запис демонстрира, че няма разделяне на управляващите. От пътищата се пробвах да направя инспекция. Корупцията е огромен камшик за България, тъй като тя удря стопанската система. Ние сме последни в Европа. Записът демонстрира цялата низост на политическата класа в България. На моя свекър са направени голям брой инспекции и не са открити никакви нарушавания. Средствата, които ще се дават от Европа за битка с ковид, ще има специфичен мониторинг. Вече ще се следят и медиите през мониторинга за правосъдната система. Първият отчет ще излезе през октомври. И това е с помощта на нашата работа. За първи път ще се следи корупцията у нас. Новият механизъм ще включва корупция и наблюдаване на медиите. Това ще даде резултат, убеждавам ви.

Автентичността на този запис би трябвало да бъде потвърдена или опровергана от българската прокуратура. За страдание доста записи не бяха тествани. Надявам се, че българската прокуратурата ще направи разбор. „ Биволъ “ към този момент даде този запис за разбор. Истината би трябвало да излезе. Записът и фотосите са моментна картина на България. Когато ги видиш, това е шокиращо. Унизително е да снимаш латентен човек. Това не е морално. Но фотосите с натъпканите чекмеджета с пари демонстрират деградацията на българската политическа класа. Виждаме по какъв начин ръководещите са си напазарували политици, антрополози. Ако продължим по този начин, ще останем все по този начин небогати и унизени. В България цялата система е компрометирана и корумпирана.

Моето отношение с госпожа Нинова е като към водач на Българска социалистическа партия. Ако тя има въпроси, постоянно може да ми се обади. Тук в Екологичен потенциал са над 700 депутата. Всяка политическа група има своите ползи. Нямам проблем с госпожа Нинова. Тя има проблем със своите структури. Вътре се водят битки. Българска социалистическа партия не може да завоюва властта, в случай че се занимава единствено с вътрешни боричкания. Тя ще завоюва, в случай че се оглави от водач, който да сплоти левицата. Битката против корупцията в България би трябвало се води от най-голямата опозиционна партия. Но тя би трябвало да се води не с заявления. Екологичен потенциал няма да мълчи пред това, което се случва в България.

Ние виждаме, че български предприемачи са били принудени да заплащат „ такса успокоение “. Бизнесът мълчи, мълчи, тъй като в случай че каже нещо, той ще изгори. Призовавам да не се опасявам. Тази политическа класа се самозабрави. Призовавам: Не мълчете!

Страхувам се, когато чух, думите от записа: “Ще направя всичко допустимо Елена Йончева да изгори! “. Ако вие чуете такава поръчка, вие бихте ли се страхували?! Не бих споделила, че се опасявам да се върна, само че си давам сметка. Имам упования, че българските публицисти ще разкрият истината и няма да премълчат това, което се случва.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР