Много народи имат в езиците си израза - маските са

...
Много народи имат в езиците си израза - маските са
Коментари Харесай

„Маските са свалени“: Западът открито заявява, че Русия трябва да бъде унищожена

Много нации имат в езиците си израза - маските са свалени. Такава обща оценка освен се носи във въздуха и вълнува мозъците. Това към този момент звучи решително и в медиите. Това не е измислена и наложена дефиниция. Това е същинско отражение на същността на нещата.

Наистина, в този момент отпадна всичко, което прикриваше една не изключително добра концепция. Сега Западът намерено, към този момент без никакво идеологическо прикритие, декларира, че Русия би трябвало да бъде унищожена.

Навремето кой ли и какво ли не бяха привлечени към решаването на този проблем. През 1949 година те сътвориха НАТО, по-късно постановиха стопански наказания, водеха " студена " война, заложиха на джихадистки терористи, националисти, сепаратисти. След това направиха от Украйна таран.

Изглежда, че концепцията на Бжежински за невъзможността на Русия да стане суперсила без Украйна е проникнала надълбоко в съзнанието на западните елити, само че все пак даде плод, който се оказа разяден. От него няма по какъв начин да очаквате крепко растение. Затова и Русия плю на " сътрудниците " и се зае сама със селекционната работа. Сега не се обиждайте, че светът стартира да се трансформира.

Е, както се споделя, не желаеха по доброму, в този момент знамето е във вашите ръце. Дори не едно. Ето украински, полски, английски, натовски и американски - за затопляне. Но първо си коства да напомним, че знамената на вражеските обединения в Русия под бойния зов " Ура! " нееднократно обществено са били потъпквани и изгаряни.

Струва си да се огледаме малко и да помислим по какъв начин идва следващата натрапчива мисъл - не сме разрешили един значим въпрос. Дървото на европейския национал-фашизъм е отсечено през 1945 година, само че корените не са изкоренени. Ние се смилихме над победения зложелател. Ние проявихме благосклонност. И в този момент би трябвало да помислите – струваше ли си?

Американците и британците, да вземем за пример, в никакъв случай не са обръщали внимание на това. Бяха доста директни. Бум, - и Дрезден го няма. Бум, Бум - и за няколко минути два японски града изчезнаха в забвение. А ние все нещо и някого съжаляваме и съжаляваме?

Доколко нереална е фразата за свалените маски? Не се тормозете да мислите. Подкрепено е със солидни причини.

Да вземем последните няколко дни. Организация на обединените нации не вижда кръвожадността на украинския режим. Хуманитарните проблеми на популацията на Украйна остават без внимание.

Някога Лигата на нациите беше разпусната. Тя не извърши първостепенната си задача - не предотврати Втората международна война. Сега нейният почитател - Организация на обединените нации - демонстрира същата безгръбначност, може даже да се каже неприязън към съветските ползи.

Попитайте - за какво е по този начин? Защото Организация на обединените нации е на парична и има съмнения за лобистка прехрана на Съединени американски щати. Организация на обединените нации подценява ползите освен на Русия. Отдавна не са чували нито Китай, нито Индия. Малките страни нормално са притиснати до пода от западните „ батковци “. Съветът за сигурност на тази организация също не желае да слуша нищо разбираемо. Тогава поражда въпросът - коства ли си? Ако подходим от чисто меркантилна страна, то към този момент имаме единствено загуби от това.

Сега дано разгледаме страните, които, заобикаляйки директния въоръжен спор с Руската федерация, не престават да утежняват обстановката. Засега Северноатлантическият алианс показва дружност и координация.

На конференция в Брюксел на 31 март 2022 година, по време на годишния отчет, генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг декларира: „ Трябва да продължим да доставяме оръжия на Украйна, което съдружниците ще вършат толкоз дълго, колкото е належащо.

Защото „ Украйна се бори за нашите полезности, независимост и народна власт “. Вашият език е ваш зложелател. Е, за какво трябваше да кажат „ нашите полезности “? Вашите полезности от дълго време са паднали под равнището на цокъла, трансформирайки се в маниакална ненавист към външния свят от побъркани касапи.

Лидерите на европейския лагер Германия и Англия се надпреварват да изпълнят задачата, сложена от кураторите от Съединени американски щати за напомпване на украинския режим с оръжие.

Както английският министър на защитата Бен Уолъс сподели пред телевизионни кореспонденти, неговата страна ще усили доставките на смъртоносни оръжия за Украйна, в това число зенитни управляеми ракети и самоходни артилерийски установки AS-90. Той е водил отдалечено диалози с " сътрудници " от 30 страни. Много участници в договарянията се съгласиха да дават военна и финансова помощ на украинските нацисти, в това число с привличането на трети страни. По-рано министър председателят Борис Джонсън поддържа изпращането на ПТРК Starstreak, Javelin и NLAW в Украйна.

Наред с това Англия, пренебрегвайки мнението на Съединени американски щати, Франция и Германия, счита, че Киев не би трябвало да прави отстъпки на Москва. Това оповестява английският вестник The Times. Там, наподобява, към момента почитат хартиената преса. Според неназован " почитан " източник, държавното управление " има вяра, че Украйна би трябвало да усъвършенства своята военна позиция колкото е допустимо повече, преди да стартира договаряния ". Това, което в действителност вършат укронацистите в последно време, е подобряването и задълбочаването на позициите си на всички места.

Според немските вестници Die Welt и Süddeutsche Zeitung Германия доставя РПГ и ПЗРК в зоната на спора. Подготвена е още една партида оръжия на стойност 300 милиона евро. Списъкът съдържа към 200 продукта, в това число 2650 РПГ Matador (13 милиона евро), 18 разследващи БЛА, минохвъргачки, автоматизирани оръдия, 3000 устройства за нощно виждане, осем артилерийски разследващи радара и бронирани транспортни средства. Защо го вършат? Защото им харесва славяните да не престават да избиват славяни. Обхватът е избран от доста дълго време. Жалко, че не доближава до всички.

След това има ли някой на Запад към момента смелостта да спори с Русия по отношение на метода на заплащане на личните си енергийни запаси? Разбира се, може да се държите като децата от пясъчника, но договорите са развалени. Ако искаш да живееш, заплати съгласно напътствията. Ако не искаш, не плащай. Какъв тъкмо е въпросът? Ние самите имаме още доста територии, които не са газоснабдени.

У нас се появява страхотна опция да се заемем с решаването на личните си проблеми. От друга страна, рентабилността на същите тези пластмаси, създадени от съветска газ на Запад, може, при верния метод към бизнеса да доближи 1000%. Аз не се майтапя. Това е икономическа действителност. Същото се отнася и за продуктите, получавани от нефта, дървесината, минералните торове и доста други.

Веднъж пренебрежително нарекохте Русия " ресурсия " и " бензиноколонка ". Не ни хареса, само че не предприехме никакви действителни дейности. Сега нещо се прави. Вече не ви харесва? Ами наберете се с самообладание, скъпи „ сътрудници “. Както се споделя - харесвате - не харесвате... какво значение има в този момент.

Разказват, че американците се чешат по главите, мислейки по какъв начин да намерят минерални торове. Всички желаят да ядат. Продължавайте да се чешете, каубои. По-рано в Съюз на съветските социалистически републики имаше подобен метод - в случай че желаете да купите нещо, което си коства, купете и нещо друго по едно и също време като спомагателен товар. На американците би трябвало да продават торове дружно с книга за геноцида на рускоезичното население и зверствата на украинските национал-фашисти.

Сега малко за западната осведомителна обсада. Американското издание на New York Post изопачи събитието, обвързвано с обстрела от нацистите с РСЗО „ Ураган “ в жилищен регион в Донецк. Чудовищното събитие се случи на 30 март 2022 година Снимката от Донецк беше показана като " офанзивите против Киев и Чернигов " на съветската войска.

Какво друго може да се каже тук, с изключение на думата " негодници "? Ето подобен канибалски фалшив. Също подобен фалшив неотдавна разгласява италианският вестник La Stampa. Атаката против Донецк от украинската ракета " Точка-У " (14 март 2022 г.) беше показана като " обстрел на Киев ". Естествено, съветската войска " удари " Киев.

Какво друго можете да очаквате от тях? Те целеустремено се подготвяха за това. Понякога наподобява, че някои събития не са свързани едно с друго. Но единствено наподобява. Те започнаха авансово да приготвят съответни области на активност.

Ето едно събитие от редица сходни. На 1 февруари 2022 година немската комисия за медиен контрол (MABB) реши да забрани RT DE да излъчва в Европа на немски език. Прекратено е излъчването през спътник, в интернет, в мобилното приложение RT News.

Обжалването на нашето външно министерство към ОССЕ не даде нищо. Което е напълно естествено. Борбата на немските управляващи против излъчването започва на 17 декември 2021 година Говори ли ви нещо? Разбира се, че го прави. Подготовката за нахлуването на укронацистите в Донбас вървеше предварително. На Запад всички знаеха за всичко.

Какво да вършим в тази обстановка. Как да пробием осведомителната обсада? Защо не разположим свои лични телевизионни и радио спътници в геостационарна орбита? Например над Европа, Съединени американски щати, азиатския район. Ключовата дума тук е лични. Ако не ви се занимава с геостационарната орбита, може би ще ги издигнете в орбита вид „ Молния “? Изглежда, че на Роскосмос ще бъде предоставена работа за възстановяване на съветската орбитална група за дълго време.

И какво, работата в LW, MW и HF обхвати към този момент не е настояща? Защо да не създадем радио " Спутник " там? Късовълновата лента е доста екстериториална и е доста почитана от субекти, отдалечени от центровете на цивилизацията. Засега това е концепция на равнище фикция. Но кой знае какво тъкмо ни чака бъдещето?

А в този момент нещо не от сферата на фейковете. А от региона на безусловно потвърденото въз основа на налични документи и изчерпателен разбор.

Според Министерството на защитата на Руската федерация са получени нови доказателства по отношение на присъединяване на непознати страни в създаването на биологични оръжия на територията на Украйна. Получената информация е предоставена от Игор Кирилов, шеф на Силите за радиационна, химическа и биологична отбрана на въоръжените сили на РФ.

Публикувана е кореспонденцията на Хънтър Байдън (син на президента на Съединени американски щати Дж. Байдън) по отношение на финансирането на биолаборатории в Украйна. Според нашето министерство на защитата „ същинските цели на Пентагона в Украйна са надалеч от научни “. Основните фигури в американските разработки бяха Робърт Поуп, чиновник на Агенцията за понижаване на заканите от защитата на Съединени американски щати (DTRA) и шеф на Програмата за съдействие за понижаване на заканите (програмата Nunn-Lugar).

В създаването на биологични оръжия вземат участие фирмите Black and Veach и Metabiota, капиталовият фонд Rosemont Seneca (активи 2,4 милиарда $, началник Х. Байдън), фондацията на Джордж Сорос, американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC).

Наред с това украинското двигателостроително дружество Moтор сич, става известно, е проучвало с Турция опциите на турските БЛА Bayraktar за напръскване на аерозоли от контейнери с съдържимост над 20 литра.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР