Много млади хора от квартал „Чайка“ дойдоха на среща с

...
Много млади хора от квартал „Чайка“ дойдоха на среща с
Коментари Харесай

Кандидат-кметът за пловдивския район „Източен“ Иван Стоянов: Благоустрояваме зоната около стадион „Христо Ботев“

Много младежи от квартал „ Чайка “ пристигнаха на среща с претендента на ГЕРБ за кмет на „ Източен “ Иван Стоянов, с цел да схванат какви са вижданията му за развиването на тази част от региона.

Сред значимите си задания той открои бъдещото благоустрояване на целия квартал „ Каменица 2 “, част от който е „ Чайка “. Тук се намират двата най-големи и хубави парка в региона, които носят същите имена. Иван Стоянов показа концепциите си парк „ Каменица “ да се обогати с още зеленина и детски кътове за игра, да се създадат водни атракции, да се утвърди като място за занимания и празнични фестивали, а парк „ Чайка “ да се развие като пространство за релакс и отмора.

Специално внимание ще обърне на зоната към стадион „ Христо Ботев “. След построяването му там ще стане още по-оживено. Затова планува ремонт на улиците „ Варшава “, „ Лозенград “ и „ Варна “, оформяне на паркоместа, озеленяване, създаване на детски площадки. Според него е извънредно време паважната част на „ Богомил “ да бъде реконструирана и улицата да се свърже бул. „ Санкт Петербург “.

Иван Стоянов подсигурява, че бързо и дейно ще взема решение всеки подложен от жителите проблем, като за задачата ще предложи комфортни информационни връзки с районната администрация. Той и претендентите за общински съветници Христина Кашилска, Златин Велев и Атанас Кунчев, които също участваха в срещата, приканиха на локалните избори на 27 октомври жителите на „ Източен “ да гласоподават за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР