Много млади хора допускат редица финансови грешки, за които след

...
Много млади хора допускат редица финансови грешки, за които след
Коментари Харесай

4 неща за парите, които трябва да научите преди да навършите 25

Много младежи позволяват редица финансови неточности, за които по-късно заплащат с години.
Естествено, не можем да чакаме от един 20-годишен човек да има изцяло развита финансова просвета, само че в случай че знае тези 4 неща за парите, то сигурно ще бъде надалеч по-успешен.
1. Започнете да спестявате по-рано
Знаем какъв брой изкушаващи могат да бъдат първите години след университета, когато към този момент имате работа и изкарвате сами прехраната си. Искате да излизате, да се глезите и изобщо „ да живеете “. Но колкото по-рано започнете да спестявате дребни суми, толкоз по-безоблачно бъдеще ви чака. Лихвата, колкото и дребна да е тя, може да помогне на парите ви да работят за вас. Дори да спестявате по 100 лв. на месец, за 5 години ще съумеете да съберете най-малко 6000 лв., тъй че в случай че в един миг се окажете безработни, ще можете умерено да се концентрирайте върху търсенето на нова работа.
Как би изглеждала отмора на Луната?
2. Инвестирайте в в допълнение здравно обезпечаване
Не са доста хората, които мислят за неприятни сюжети, изключително в здравословен проект. Но при положение, че работите във компания, която не обезпечава положително покритие, несъмнено си заслужава да изберете уголемен проект за спомагателни здравни услуги. Вноските са дребни, а парите, които ще спестите в следствие, са много, изключително в случай че заложите на вид със стоматологична грижа.
ОСТАНАЛИТЕ НЕЩА ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР