Много ми харесва сезонът на риалитата. Де го пипнеш телевизора

...
Много ми харесва сезонът на риалитата. Де го пипнеш телевизора
Коментари Харесай

Сезонът на кретениите започна

Много ми харесва сезонът на риалитата. Де го пипнеш тв приемника и все риалити. Патриотично, феминистично, маскулинистично риалити.

Само джендърско няма.

Ама не на места по някой джендър, ами напълно джендърско риалити. Лошо малките екрани. Не мислите в вероятност! Порицание! Както се споделя, това е бъдещето и би трябвало самоуверено да го погледнем. Десет джендъра по двадесет и четири часа да си вършат тромбони (а в събота и неделя цугтромбони) и целокупния български народ да ги гледа в замая и унес. Да се учи на бъдеще. Така де.

Риалити за бежанци също ще е добре. Те, благите, български не схващат, та може нещо и за тях да се измисли но без да се приказва. Само жестомимично. Нещо с ножове, овце, фереджета, джелаби и де да знам какво. Нещо тяхно си шоу по законите на шериата, несъмнено.

Ами малцинствата? Нищо и за тях! Срам! Ромите не са ли хора? Я незабавно едно риалити по направление. Да се питат нещо типично ромско. Да се видят проблемите им. Да кажем, да се питат: „ Кой е първия ром кацнал на луната? “ То се знае, че е цар Киро, но да се направи като шоу. Нали ме разбирате?

Ами за политици? Риалити съревнование за асимилиране на средства. В действително време и средствата и усвояването. Това ще се гледа от всички. Обещавам ви. И хората с есемеси да гласоподават със за или срещу без значение какво. Дори е наложително да няма значение мнението на хората. Важното е те да дават пари. А след това парите от есемесите също да се усвояват, като един тип бонус.

А за какво не се направи и нещо за животни. Да кажем за безстопанствените кучета и котки. Нещо обвързвано с кокали и зооактивисти?

Ами шоу за вегани? Лапане на моркови в действително време. И мазане с „ кръв “ от цвекло.

Ами за плеймейтки? Леле, това ще е супер. Ама единствено плеймейтки по корони и ленти. А след това ще им пуснат некадърни футболисти от „ Б “ група с една торба кока. Леле… За два месеца ще банкрутират порно каналите. Победителката ще завоюва нови изкуствени цици и безвъзмезден аборт, а спечелилият златна топка. Или напряко две.

Но дано не мечтаем. Да се задоволим с това което имаме. А малките екрани, както виждате, се стараят и то не малко. Сезонът на кретениите стартира. Риалитата де! Ура!

P.S. Моля, хора които не могат да изброят имената на последните 10 девойки спечелили влиятелната и уважавана купа „ Мис дупе “ да не разясняват. Аман от неграмотници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР