Много ми е приятно. Още не мога да повярвам колко

...
Много ми е приятно. Още не мога да повярвам колко
Коментари Харесай

Алисия шашна, разкри коя чалга дива е Гарванът в "Маскираният певец"

Много ми е прелестно. Още не мога да допускам какъв брой рано съм се събудила. Това съобщи Алисия в ефира на Нова тв. Тя разяснява присъединяване си в "Маскираният артист ", където се подвизаваше зад облика на Принцесата.

С нея в студиото бе и Дивна, която пък бе в ролята на Пилето по време на риалитито. Двете отпаднаха на дванадесетия полуфинален лайф в събота вечер.

БЛИЦ напомня, че още след първия епизод на "Маскирания артист " разкри самоличността на изпълнителките и разбули мистерията около облиците им.

"Жестоко, това е едно от най-великите тв завършения. Заредих се по един доста ексцентричен метод. Лично аз за първи път влизам в други музикални облици “, сподели Дивна.


„ И аз не съм влизала в други облици. Песните, които ги изпях, ги пеех за първи път и беше ужасно предизвикателство. Приех просто, тъй като ми хареса концепцията “, включи се Алисия и призна, че всички са я разпознали по присъщия глас.

Тя призна, че оптимално е опитвала да си прикрие характерния тембър: „ Много ми беше мъчно. “

Дивна също призна, че не й е било елементарно:

„ В тези костюми беше мъчно. Най-вече това да избягаш от тембъра си, беше комплицирано. Мисля, че на баладата съумях доста да заблудя журито “, сподели тя.

„ Ние сме привикнали цялостен живот да се развиваме в една присъща посока, а в този момент трябваше да създадем нещо изцяло друго “, призна Дивна.

„ Аз не виждах нищо. Постоянно се спъвах в роклята си, трябваше да ме водят. Не можех да кажа даже „ Добър ден “ на някого. Всичко се пишеше на една дъска. Всяка една от нас беше изолирана “, сподели Алисия.


„ Не пребивавам със фамилията си. Те са в Русе и не трябваше да ги неистина толкоз, само че родителите ми въпреки всичко заподозряха. Аз никак не мога да неистина, доста ми проличава “, съобщи Дивна.

„ Аз имам доста натоварено всекидневие. Трябваше да фотографирам доста песни и видеоклипове. За напълно малко се прибирах у дома и отново излизах. Просто споделях, че съм на фотосесия или да протоколирам “, сподели Алисия.

Според фолк дивата зад облика на Гарванът се крие Деси Слава, а пък Розата най-вероятно е Роберта.

Дивна реши да не се обвързва с догатки и просто установи, че които и изпълнителки да се крият зад маските на Пчелата, Розата и Гарванът, то те са просто необикновено положителни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР