Много ме впечатли и разчувства една наша пациентка. Казва се

...
Много ме впечатли и разчувства една наша пациентка. Казва се
Коментари Харесай

Генералът разказа в ефир пред цяла България за трогателен жест на пациентка на ВМА

 " Много ме впечатли и разчувства една наша пациентка. Казва се Елена Николова и е от София. Жената е на месечна обществена помощ от 54 лв.. Въпреки това тя подари 25 лв. на Военномедицинска академия - за личния състав.

Честит имен ден, Елена! Написала е един текст към лекарите на първа линия, една признателност към нейните лекуващи лекари! Мисля, че тези неща би трябвало да се споделят! Благодаря ви! "...

За този случай през днешния ден сутринта описа военачалник Венцислав Мутафчийски, ръководител на Националния действен щаб. 

39 са новите инфектирани за последното денонощие, като от тях 15 са настанени в болнични заведения. Активните области са 9. 2331 общо са случаите на COVID-19 до момента в България. 14 са новозаразените в София, в Пазарджик - 10, Ямбол - 5, Видин - 3, Благоевград -2, Разград - 2, Велико Търново, Кюстендил и Ловеч - по 1.

Медицински личен състав 2 нови случая, 248 общо са инфектираните. Излекувани 43 за деня, 727 общо. 4 умряли - и четиримата са мъже. 79-годишен в Благоевград, двама 75-годишни в Пазарджик и 45-годишен в Ямбол. 120 са общо умрелите досега.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР