Много ме притеснява друго. Притеснявам се от платени и нагласени

...
Много ме притеснява друго. Притеснявам се от платени и нагласени
Коментари Харесай

Притеснявам се от платени протести по време на председателството

Много ме тормози друго. Притеснявам се от платени и нагласени митинги. Иначе митингът е либерален метод за изложение на противоречие. И в това няма нищо неприятно. Никога не съм упреквал хора, които стачкуват. Но съм се нагледал на платени митинги тук, пред Народното събрание. Хора, които са изпратени, с цел да крещят на входа на Народното събрание. Наистина е обидно. Това сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчевв в изявление за в. "БАНКЕРЪ ".

Депутатът изрече опасенията си, че точно по време на европредседателството ще има някой, който да заплаща, с цел да демонстрира, че България не е постоянна страна. По думите му това не е добре за страната и за бизнеса, несъмнено.

Велчев предложи на своите сътрудници от ръководещата партия да не обръщат внимание на председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, защото по този метод тя си правела сполучлив пиар.

"Ако непрестанно критикуваш, а насреща надали не непрестанно се оправдават, в действителност те единствено ти подвигат топката. Така тя съумява да реализира този резултат - за нея да се приказва повече. Аз съм на мнение, че прекомерно доста й обръщаме внимание ", изясни той.

Красимир Велчев укори Българска социалистическа партия, че се легитимират като съпротива посредством неистини и интриги. "Ако се върнем на този избор на съмнение, това ли е опозицията? Да, това им е работата, само че те по тази причина го вършат, с цел да покажат, че са съпротива. Не може да не си дават сметка за отражението, което ще се получи във външен, в европейски проект. Как ще се одобри от вложители, които желаят да дойдат в България. От сътрудници, от европейските водачи. Трябва да се сътвори усещане, че има политическа неустойчивост. Нестабилност няма, само че те желаят да основат такова усещане ", безапелационен бе зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Според него промените в България стават мъчно тъй като непрекъснато се саботират. "Виждате какъв брой години желаеме да въведем електронно държавно управление и какъв брой мъчно става това, тъй като има саботиране от цялата администрация. Не може да вършим закони и те да не работят ", уточни Красимир Велчев.

Цялото изявление четете в последния брой на "БАНКЕРЪ ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР