Много малко вероятно е вирусът е изчезне напълно. Това заяви

...
Много малко вероятно е вирусът е изчезне напълно. Това заяви
Коментари Харесай

Симидчиев: Вирусът ще се развива според поведението ни

Много малко евентуално е вирусът е изчезне изцяло. Това съобщи пулмологът Александър Симидчиев пред Българска национална телевизия. Ще има неприятни, само че дребни пикове в бъдеще и ще живеем с него. Според експерта вирусът обаче ще минава по-леко.

Клъстърното разпространяване на вируса е по-добрият вид, по мнението му, а и сме почнали да познаваме вируса. Той акцентира, че COVID-19 e много друг вирус спрямо това, което познаваме до този миг, и е нужно той да се следи най-малко една година.

Справяме се и ще се оправяме все по-добре, съгласно него. Общественото държание и ограниченията би трябвало да се дефинират на база на хората, които са в интензивни отделения.

От тук нататък водещо за развиване на вируса ще е държанието на хората, съгласно него. Вече обаче обществото няма да може да се стресне. Вирусът към този момент не може да ни стресне по този метод, уверен е Симидчиев.

Драма нямаме, само че би трябвало да съблюдаваме разпоредбите, сподели Симидчиев и добави, че е значимо да променим държанието си. Вирусът ще се популяризира по отношение на държанието ни.

Да не чакаме панацеята, прикани той и настоя да се променим по този начин, че да се оправим и без ваксина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР