Много малко неща са по-забавни от почивката зад граница и

...
Много малко неща са по-забавни от почивката зад граница и
Коментари Харесай

Какво означава мистериозният код „SSSS“, който никой не иска да види на самолетния си билет

Много малко неща са по-забавни от почивката зад граница и разглеждането на други елементи на света. Но на фона на планирането, приготвянето на багажа и мислите за това, какво може да се случи, бе разкрито, че четири дребни букви може да слагат пръчка в колелото на вашата почивка. Какво тъкмо значи кодът „ SSSS “, когато го видите на вашия самолетен билет? Всеки, който види тези букви, е определен да премине по-обстойна инспекция преди да се качи на полета си – от време на време тя лишава повече от половин час, написа Mamamia, представена от Блиц.

Кодът, който значи „ Secondary Security Screening Selection “ (Повторна инспекция за сигурност ), може да бъде забелязан на билетите на пасажери, които отпътуват за Съединени американски щати. Втората инспекция, която може да включва претършуване на багажа, претърсван на самия човек и валидиране на самоличността, се прави от Администрацията по сигурността на превоза на Съединени американски щати.   От АСТ упорстват, че тези, които получат `SSSS`, са избирани на инцидентен принцип. Самите пасажери, получили кода, обаче настояват, че това им се случва много постоянно.

В материала се твърди още, че закупуването на еднопосочен билет или заплащането му с кеш също може да ви включи в тайния лист на АСТ и постоянно да получавате кода „ SSSS “.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР