Много малко известни личности обичат да обсъждат времето, в което

...
Много малко известни личности обичат да обсъждат времето, в което
Коментари Харесай

Първият път по телевизията на звездите

Много малко известни персони обичат да разискват времето, в което започват кариерите си. Времето, в което просто се пробват да печелят пари, с цел да претърпяват. Някои артисти и актриси вземат участие в нискобюджетни ужаси или други съмнителни планове, до момента в който други стартират кариерата си по малкия екран, само че не в телевизионни излъчвания, а в реклами.

От Bright Side събират няколко такива, в които можем да забележим актуалните звезди преди блясъка на славата и триумфа.

Брад Пит



В началото на кариерата си Брад Пит наподобява подготвен на всичко, с цел да стигне до обичания си чипс в рекламата на известната марка Pringles. Той е просто един добре изглеждащ рус мъж с атлетично тяло по това време, което му оказва помощ да въплъщава нехаен сърфист.

Леонардо ди Каприо



Много преди " Титаник " Леонардо ди Каприо взе участие в реклама за дъвки. Когато става по-известен, той печели и от промотиране на Honda Civic в Япония.

Бен Афлек



Млад и добре изглеждащ, Бен Афлей взе участие в реклама на Burger King през 1989 година

Киану Рийвс



Кой би помислил, че сериозният Киану Рийвс е изкарвал пари от реклами? Докато е бил чужд артист, той е работил с Coca-Cola и е взел участие в клипове на Corn Flakes.

Брус Уилис



Ако в никакъв случай не сте знаели, че Брус Уилис може да пее и танцува, тогава към този момент имате опция да видите това неповторимо събитие в реклама на алкохолната напитка Seagram`s от 1986 година

Кортни Кокс



Преди Кортни Кокс да стане Моника в " Приятели ", тя взе участие в реклама на дамски хигиенични артикули - тампони, за която се трърди, че е първият път, в който по американска телевизия се споделя думата " цикъл ".

Ан Хатауей



През 1997 година Ан Хатауей изиграва същинско смутено момиче в комерсиална организация за недвижими парцели, тъй като нейният другар би трябвало да се реалокира.

Джейсън Стейтъм



Ето го и красивия Джейсън Стейтъм, който яде шоколад в реклама на Kit Kat. Кой би предположил, че този екшън воин си пада толкоз доста по шоколадови десерти?

Арнолд Шварценегер



В началото на 90-те Железният Арни работи в Япония, както доста други холивудски артисти, като взе участие в реклама на енергийна напитка. От всички, които видяхме досега, тази сигурно е най-нелепа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР