Много мъже в определен момент от връзките си изпадат в

...
Много мъже в определен момент от връзките си изпадат в
Коментари Харесай

5 знака, с които той иска да ви каже, че вече не сте неговата любима

Много мъже в избран миг от връзките си изпадат в положение, известно на психолозите като ​​„ прочувствена разлъка “. Този миг се характеризира с оптимално възприятие на неодобрение от колегата и връзката или брака с него като цяло. И мъжете, и дамите могат да преживеят сходни страсти.
Но има няколко признака, които ще ви оказват помощ да разберете, че към този момент не сте обичаната жена на своя сътрудник и той е подготвен да се раздели с вас.
1. Той подлага на критика съвсем всичко, което вършиме
 3 знака, че с брака ви е свършено 3 знака, че с брака ви е свършено
Това са знаците, които демонстрират, че с брака ви е свършено. Дори и единствено един от тях да се отнася за връзките с колегата ви, замисле...
Когато сме влюбени, елементарно прощаваме на колегата си за неговите незначителни недостатъци. Например, тогава не ни прави усещане, че той е не запомнил да полее цветята, макар че сме го помолили няколко пъти.
Но с течение на времето влюбването отшумява, отстъпвайки място на по-дълбоко и умерено възприятие. През този интервал стартирате трезво да виждате минусите, които просто не сте забелязвали преди. И тук е значимо да обърнете внимание на недоволството на колегата си в точния момент и да се опитате да разрешите зародилия спор или неразбирателство.
2. Желанието му да е надалеч от вас се трансформира в норма
Ако все по-често чувствате, че сред вас и колегата ви има бариера, това не е добър знак. Обикновено, когато човек е смутен, той се изолира в възприятията си.
В подобен случай е значимо да се успокоите и да се опитате да разрешите казуса градивно в по-спокойна среда.
 Как реагират мъжете от другите зодиакални знаци на раздялата Как реагират мъжете от другите зодиакални знаци на раздялата
Започвате да говорите с някого, създавате връзка, намирате го за прелъстителен и се чудите каква би била връзката ви. Но замисляли ли с...
3. Той не извършва обещанията си
Това сигурно ще стане причина за недоволството ви и надлежно ще докара до ескалиране на напрежението сред вас.
4. Вече не се забавлявате дружно
Важен индикатор за щастливата връзка е способността на сътрудниците да се забавляват дружно.
Ако вашият сателит е интроверт и сходно държание е норма за него, е изцяло допустимо да няма от какво да се притеснявате. Но при положение, че преди сте се забавлявали дружно и към този момент не го вършиме, сигурно би трябвало да се замислите каква е повода за това.
 6 признака, че НЕ обичате същински индивида до вас 6 признака, че НЕ обичате същински индивида до вас
Много от нас не могат да разграничат същинската обич от краткотрайното въодушевление. Понякога си мислим, че обичаме някого, до момента в който една заран н...
Липсата на връзка е един от най-важните признаци на идния провал на връзката.
Ако забележите сходна смяна във вашата връзка, допустимо най-скоро се пробвайте да разберете каква е повода за това. 
5. Той разчита повече на поддръжката на други хора, в сравнение с вашата
Липсата на взаимна поддръжка не е добър знак. Ако забележите, че сътрудникът ви получава прочувствена поддръжка от различен човек, бъдете деликатни. И въпросът тук, както се досещате, не е, че той ви изневерява със съответния човек.
Говорете намерено с колегата си и се пробвайте да разберете каква е повода за нежеланието му да споделя с вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР