Много мъже и жени прекарват голяма част от свободното си

...
Много мъже и жени прекарват голяма част от свободното си
Коментари Харесай

Желязо за по-здрава коса, какво да похапваме?

Много мъже и дами прекарват огромна част от свободното си време в търсенето на най-хубавите артикули за грижата за косата. Купувайки разнообразни маски, балсами, подхранващи шампоани и други, от време на време те подценяват това, което може да им дадат храните в чинията всеки ден.
Хранителните субстанции играят значима роля за растежа на косата, като от тях желязто е преди всичко. Неговият дефицит може да аргументи косопад. За това просто се хранете съгласно вашите потребности.
Повечето дами, които са на прага или над 30-те, изпадат в суматоха, когато открият, че имат по-обилен косопад. Първото нещо, което вършат, е да си набират купища козметика, с която да спрат този развой. Но скалпът на косата е като градина - колкото по-силни са корените, толкоз по-здрави са самите растения. Ето за какво, с цел да си осигурите качествено поддържане, би трябвало да извършите някои корекции в своя режим.
Този минерал се предлага за поощряване на растежа и по-голямата издръжливост на косъма. Той укрепва фоликулите и ги насища с О2, което е причина за понижаване на косопада.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР