Много магазини и заведения в центъра няма да работят, тъй

...
Много магазини и заведения в центъра няма да работят, тъй
Коментари Харесай

Париж Се Стяга За Война! Стотици Арестувани Преди Да Започнат Днешните Протести!

Много магазини и заведения в центъра няма да работят, защото притежателите се пробват оптимално да предпазят витрините и имуществото от вандалски прояви. В столичното кметство е образуван спешен щаб, даже бронирани коли на френската жандармерия ще подкрепят силите на реда.

" Това е невиждана обстановка " - призна през вчерашния ден пред Ер Те Ел новият прокурор на Париж Реми Хейц.

Многократно френските управляващи насочиха апели за ненасилие и даже пуснаха сигнален клип в обществените мрежи, само че сигналите, че предстоят дейности на радикални групировки са доста съществени.

Бунтовните настроения във Франция се разрастват неудържимо макар анулацията на покачването на акцизите върху горивата. Напрегната е обстановката и в провинцията, през вчерашния ден в Монтобан са били открити взривни субстанции в лагера на протестиращите " жълти жилетки. Опасни мащаби приема и митингът на учениците.

Българското министерството на външните работи излезе с предизвестие към българските жители по отношение на предстоящите митинги. От ведомството предлагат на българите, пребиваващи в или пътуващи за Франция, да се осведомят авансово за настоящата конюнктура и да следват напътствията на локалните управляващи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР