Много лесно и много често се оплакваме чрез социалните мрежи,

...
Много лесно и много често се оплакваме чрез социалните мрежи,
Коментари Харесай

Боян Томов: За съжаление всеки човек се сблъсква с администрацията

Много елементарно и доста постоянно се оплакваме посредством обществените мрежи, само че по-късно не вършим нищо друго. Ако един жител желае да бъде деен, за жалост би трябвало да се сблъска с администрацията. Това съобщи Боян Томов, шеф на портала на бъклгарските общини kmeta.bg пред " Канал3 ".

" Ако направим една социология, колко вярват гражданите в общината, то процентът ще бъде малък. Администрацията не се старае да приобщи общността ", добави той.

" В моето ежедневие достигна интересна информация. Хора много често ходят до администрацията да питат в колко часа са родени, за да могат да си направят хороскоп, а висят по опашки. Понякога ние имаме продукти и неща, които могат спокойно да стават онлайн, но процедурите ни са много тежки и тромави ", каза Томов.

Виждаме, че в много населени места и общини започнаха да правят междублоковите пространства. Въпросът е колко е качествено. На хората в даден момент им омръзва да бъдат лъгани. По-добре да знаят, че улицата им няма да бъде оправена тази година, вместо да бъде закърпена и след година да има още по-големи ями там ", заяви Томов.

" Има доста неща, които се направиха и са полезни за някои градове. Въвеждат се екотранспорт и умни сфетофари, но аз винаги съм казвал, че като казваме, че нещо сме въвели, все едно сме открили топлата вода. Тези неща ги има по света. Въпросът е градоначалникът да има волята, желанието и креативността. Тогава хората ще го разберат ", добави той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР