Много кучета и други домашни любимци се ужасяват от фойерверки

...
Много кучета и други домашни любимци се ужасяват от фойерверки
Коментари Харесай

Новият продукт на Ford: шумоизолираща къщичка за домашния любимец

Много кучета и други домашни любимци се ужасяват от фойерверки и с добра причина – по-чувствителният им слух прави това прелестно гърмене да се трансформира в какафония на звуците. Ford обаче може да даде известно облекчение на обичаното ви животно.
Автомобилната компания Ford , която обича от време на време да изненадва със странни високотехнологични джаджи, построи кучешка къща, която употребява шумопотискане, с цел да сведе до най-малко кучешката мъка по време на фойерверки.

Подобно на технологията в някои слушалки и личния Edge SUV на Ford, къщичката засича детонациите с микрофони и им противодейства посредством възпроизвеждане на честоти, които понижават звуците или ги отстраняват изцяло. Структурата включва шумоизолиращи коркови панели, антивибрационни решетки и даже шумоизолираща вентилация, а автоматизираната врата подкрепя вашето куче бързо да се приюти на безвредно място.

Това е единствено първообраз („засега“, сподели Ford) и не е тъкмо в главната област на уменията на автомобилния производител. Дори и по този начин е елементарно да видите по какъв начин нещо сходно може да се трансформира в същински артикул в бъдеще. Собствениците нормално би трябвало да положат много старания, с цел да запазят слуха на кучетата си, изключително в страни като нашата, където фойерверки са постоянна част от празничните празници. С изобретението на Ford вие към този момент може да оставите своя домакински любим да си подремва, до момента в който се наслаждавате на спектакъла на открито – несъмнено, от безвредно разстояние.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР