Много красота, цветни рокли, бляскави бижута. Месец май е месецът

...
Много красота, цветни рокли, бляскави бижута. Месец май е месецът
Коментари Харесай

Абитуриенти – как да изберем бижута за бала

Много хубост, цветни рокли, блестящи бижута. Месец май е месецът на баловете. Той идва с пъстра дъга от обилни абитуриентски рокли. С трепетно очакване на един от най-важните моменти в живота.  Дамите разчувствани приготвят своя абитуриентски бал. Приказна вечер, в която обличат дълга, феерична рокля и дефилират пред другари и близки като същински модели. Балът е най-важният миг за зрелостниците и те желаят да наподобяват впечатляващо.

Какви бижута да изберете за този ден?

Най-подходящи за бала са златни и сребърни. Те са освен изискани, само че и доста издръжливи. Подходящи са за колие, гривна, пръстен или обеци. Сребро и злато са в топ наклонността за 2023. Те ще прибавят нотка финес, грациозност и хубост към формалната визия.

Тук ще ви представим златни и сребърни модели бижута за бала:

Злато

Златото е съвременно и носи добра сила. Златни бижута символизират разцвет, благоденствие, благосъстояние, авторитет и мощ. Затова са доста подобаващи за завършващите зрелостници. Ще им дадат грациозност и самочувствие.

Златните бижута са изискани, придават приключен тип на вашата визия. Съчетават се добре с бял, черен или пъстър тоалет. Подходящи са и за дами, и за мъже. Златно украшение за бала е една добра инвестиция за в бъдеще.

 Абитуриенти - по какъв начин да изберем бижута за бала

 Абитуриенти - по какъв начин да изберем бижута за бала

Сребро

Среброто е желан подарък за зрелостници. Също като златото, то е на мода и в комбиниране със драгоценен камък, кристал, цирконий, перла, ще бъде съвършен акцент към тоалета.

Момичетата може да носят сребърни огърлици с нежна висулка, комплект обеци и гривна, фини бижута, които едвам се виждат, само че са доста ефектни, а момчетата да изберат сребърна гривна с забавна плетка. За косата на дамите се оферират безчет карсиви диадеми, фуркети, фиби, шноли, гребени с кристали, увиващи бижута за коса. Има типичен, елементарни модели, а също модели със смели форми и цветове. Всеки ще избра съгласно характера си, тъй че да улови страстта на този ден! И своята идндивидуланост.

 Абитуриенти - по какъв начин да изберем бижута за бала

 Абитуриенти - по какъв начин да изберем бижута за бала Снимка: https://pixabay.com/

Търсете произведения от висококачествено сребро от проба 925 и бижута с нежна, фина направа. Някои ще предпочитата типичен модели, други ще заложат на смели, ярки цветове, дизайн и форми на бижуто. Тази година бижутата са наложителен аксесоар към роклята и са същински атрактивни.

Цветни бижута

Освен злато и сребро, може да изберете цветно, солидно, асиметрично украшение, което ще притегли погледите. От стъкло, камъни или композиция от доблестен метал и камъни. За девойки, които самоуверено потеглят в живота и ясно показват своите фантазии.

 Абитуриенти - по какъв начин да изберем бижута за бала

 Абитуриенти - по какъв начин да изберем бижута за бала

Как да съчетавате бижута с абитуриентската рокля?

Първо

Ако роклята е с богата украса от перли, нашита с мъниста, кристали, пайети, огромно украшение няма да бъде уместно. Много орнаменти, декорация, пера и обемна прическа, не се съчетават добре с огромно украшение. Ако носите едри бужута, не слагайте същите гривни и обеци, тъй като е претрупана визия. Рокля с V-образно деколте, без презрамки, изчистен модел с прибрана коса и неповторимо, атрактивно колие, ще ви създадат принцеса на бала.

Второ

Ако желаете да блеснете и покажете своите бижута, избрете дребна черна рокля, а в случай че носите цветна рокля, с доста детайли и украшения, заложете на дискретни, дребни, сребърни или златни бижута, които ще накарат роклята да изпъкне. Сребърно или златно украшение би трябвало да бъде единственият аксесоар на една семпла рокля.

 Абитуриенти - по какъв начин да изберем бижута за бала

Ако сложите солидна златна или сребърна гривна, не носете колие, а единствено деликатни обеци. Богати гривни са подобаващи за рокли без ръкави или ¾ ръкави.

Ако носите обилни обеци, не слагайте колие, по този начин ще изглеждате стилно. Не прекалявайте и с пръстените. Помнете златното предписание за 3-те бижута по едно и също време.

Трето

Ако имате недостатъци, може да ги прикриете. За дамите с форми, предлагаме да носят дълго колие и дълги обеци на V-образно деколте, което издължава фигурата. Ако желаете да прикриете дълга шия, носете къси огърлици и кръгли обеци.

Как да бъдем като звезда на бала

Селена Гомез

Известна от киното и доста детски сериали, Селена Гомез обича да носи забавни, екстравагантни обици, само че също и фини златни, сребърни огърлици. Ако желаете нейната визия, заложете единствено на нежно колие.

 Абитуриенти - по какъв начин да изберем бижута за бала Снимка: https://pixabay.com/

Ким Кардашиян

Най-популярната звезда Ким Кардашиян обича да не остава незабелязана. Бижутата, които носи са екстравагантни. Особено известни за нея са диамантени огърлици вид чокър, които се носят по врата. Сега тя носи бижута, които основава с нейния брачен партньор Кание Уест и прочут дизайнер. Ако желаете нейнта визия, заложете на златно колие.

 Абитуриенти - по какъв начин да изберем бижута за бала

 infomax-logo-50-15-HW

 Абитуриенти – по какъв начин да изберем бижута за бала

4.5/5 - (2 оценки)
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР