Много кралски коментатори предричаха, че бракът на принц Хари и

...
Много кралски коментатори предричаха, че бракът на принц Хари и
Коментари Харесай

Мегзит е силно предизвикателство към британската монархия

Много кралски коментатори предричаха, че бракът на принц Хари и актрисата Меган Маркъл няма да е толкоз успешен и ще е цялостен с проблеми. Може би не са очаквали, че толкоз скоро ще стартират пукнатините в кралското семейство и измъкването на някогашната актриса от него по метод, който те не са желали. Това сподели експертът по протокол Милена Хлебарова в " Сутрешния блок " на Българска национална телевизия.

Милена Хлебарова, експерт по протокол: Защото въпреки всичко в миг, в който се взема решение ориста на Англия и излизането ѝ от Европейския съюз - идният Брекзит, да се получи и " Мегзит ", към този момент е едно мощно предизвикателство към самата монархия.
Това решение е извънредно на брачната половинка на принц Хари, твърди специалистът.

Според таблоидите в Англия, Меган Маркъл е влезнала в спор с съвсем всички негови близки, със фамилията му, с приятелите му, добави Хлебарова.
Милена Хлебарова: Той е другар с Дейвид Бекъм - тя е влезнала в спор със брачната половинка му. Не е желала да облича нейните тоалети.
Все отново по какъв начин приема принц Уилям решението на брат си?
Милена Хлебарова: Какво се случва зад кулисите в Бъкингамския замък може доста малко да знаем. Те са братя, израснали са дружно и принц Уилям сподели, че ще му бъде неприятно, в случай че не може да прегръща брат си по този начин, както го е правил непрекъснато. Тоест зад думите му проличава, че няма да може да му демонстрира тази обвързаност и поддръжка както до този миг.
Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР