Много клиенти могат да вземат телевизор LG на най-ниската му

...
Много клиенти могат да вземат телевизор LG на най-ниската му
Коментари Харесай

„Скритият“ код за отстъпка ще ви осигури най-евтината цена за 4K телевизор LG – ето как да го направите

Много клиенти могат да вземат тв приемник LG на най-ниската му цена с помощта на прикрит код. Онлайн търговецът на дребно понижи цените на набор от най-хубавите технологии като част от своята Великденска ликвидация, в това число на набор от високотехнологични 4K смарт тв приемници от LG и Samsung.

Купувачите към този момент могат да спестят £ 140 на 50-инчовия смарт тв приемник LG UR73 4K UHD, защото е понижен до £289, само че има метод да спестите спомагателни 10% с помощта на малко прочут код за отстъпка. Просто въвеждането на кода на ваучера LG10 по време на заплащане ще спести съвсем £30 повече от към този момент понижената цена, сваляйки тв приемника до £260,10 – по-евтино от покупка от LG, Amazon и Currys.

Този модел тв приемник от 2023 година може да се похвали с живо качество на картината и невероятни 4K елементи, до момента в който неговата функционалност AI Sound усъвършенства аудиото за по-завладяващ тон. Тънкият и грациозен тв приемник може даже да усили мащаба на наличие, което не е 4K, за спомагателна изясненост.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР