Много жени страдат заради факта, че мъжете гледат на тях,

...
Много жени страдат заради факта, че мъжете гледат на тях,
Коментари Харесай

Изповед: Мъжете ме търсят само за секс

Много дами страдат поради обстоятелството, че мъжете гледат на тях, само като на средство за развлечение. Да, „ средство “ е най-точната дума, тъй като в множеството случаи господата, които се отнасят по сходен метод с някоя дама, напълно не се интересуват от възприятията ѝ. За тях, тя е съвсем неодушевен предмет, написа woman.bg. Звучи неприятно да сте секс играчката на някого и в действителност не е хубаво да се чувствате нужни на някого, само когато би трябвало да задоволите нагона му. И по-късно да бъдете изхвърляни и изцяло пренебрегнати до идващия път. Има ли излаз от тази обстановка? Какво би трябвало да променим в себе си и във възгледите си, с цел да се превърнем в дамата на фантазиите за някого, а не в елементарна секс кукла?

Вижте историята на една дама, която към този момент е на 35 година, само че по този начин и не съумява да откри любовта. И какво я посъветва експерт по връзките:

„ Аз съм на 35 година и съм необвързана. Винаги съм била момичето, което преследва задачата си и смъква момчетата по клубовете, просто с цел да се смее и забавлява. Дълго време това доста ми харесваше, само че с годините моите приятелки се влюбиха и задомиха. Всичко стартира да се трансформира, околните ми се ожениха, към този момент имат и бебета... Но аз си останах все по този начин свободна. Описанието „ момичето, което постоянно стои до булката, само че в никакъв случай няма да бъде младоженка “, ме дефинира допустимо най-точно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР