Много жени смятат, че първите следи на стареене се появяват

...
Много жени смятат, че първите следи на стареене се появяват
Коментари Харесай

Коя част от тялото остарява най-бързо, точно тази не сте очаквали!

Много дами считат, че първите следи на стареене се появяват по лицето и шията, тъй че особено внимание се обръща на предотвратяването на бръчките на тези елементи на тялото. Въпреки това е научно потвърдено, че нито лицето, нито врата остаряват толкоз бързо, колкото гърдите.

Изследването открива, че чувствителността и тънката тъкан на гърдите най-вероятно ще бъдат признаците на стареене и у вас.

И това е забавно: Фалшиви медицински убеждения, които към момента се одобряват като същински

Гърдите са изложени всекидневно на редица фактори, които могат да подтикват стареенето и да причинят " затлъстяване " на гърдите. На първо място, измененията в размера на гърдите след загуба и наддаване на тегло, както и бременност, предизвикват разпъване на кожата и тъканите, което понижава еластичността на кожата. Ежедневната грижа за кожата на гърдите с хидратиращи кремове (като поддържане на лицето) може да помогне за забавянето на този развой.

Друг огромен зложелател на кожата на гърдата е слънцето, което доста форсира стареенето на тази част от тялото и предизвиква на кожата да загуби своята разтегливост. В допълнение към това, съвременни бански костюми с надълбоко деколтирана горна част, която излага кожата на гърдите до нездравословно слънчево изгаряне. За да предотвратите това, използвайте крем със предпазен фактор всякога, когато гърдите ви не са покрити (дори когато няма слънце), или колкото повече носите тениски, които изцяло покриват гърдите.

Ето за какво не ограничавайте всекидневието на грижата за лицето и шията - разширете го към гърдите и деколтето, с цел да забавите началото на първите признаци на стареене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР