Много жени смятат, че първите признаци на стареене се появяват

...
Много жени смятат, че първите признаци на стареене се появяват
Коментари Харесай

Тайната падна! Тази част от женското тяло старее най-бързо

Много дами считат, че първите признаци на стареене се появяват по лицето и шията, като обръщат особено внимание на грижата против бръчки по тези елементи на тялото. Научно потвърдено е обаче, ченито лицето, нито шията остаряват най-бързо, а…гърдите.

Изследвания са открили, че сензитивната и тънка тъкан на гърдата е по-податлива на признаци на стареене.

7 дребни трикчета, които ще ви трансфорат в магнит за мъжете

Гърдите всекидневно са изложени на редица фактори, които могат да насърчат стареенето и да причинят "увисване ". Преди всичко, измененията в размера на гърдите след загуба и наддаване на тегло, както и бременността , предизвикват разпъване на кожата и тъканите, което понижава еластичността й. Ежедневната грижа за кожата на гърдите с хидратиращи кремове (каквито поставяме и на лицето) може да помогне за закъснение на този развой.

Палава баба преспа с 200 младежи и откри ключа към безконечната младост!

Друг главен зложелател на кожата на гърдите е слънцето, което доста форсира стареенето на тази част от тялото и кара кожата да загуби разтегливост. В това се включват и модерните бански костюми с надълбоко изрязана горна част, които излагат кожата на нездравословните слънчеви лъчи . За да предотвратите това, използвайте предпазен крем всякога, когато гърдите ви не са покрити (дори когато няма слънце) или носете по-често тениски, които напълно покриват гърдите.

Този мъж има много необичаен и непредвиден култ

Не ограничавайте ежедневната грижа единствено върху лицето и шията - разширете я до гърдите и деколтето , с цел да забавите появяването на първите признаци на стареене, поучават експертите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР