Много жени си мечтаят за носа на Галена, дори Преслава

...
Много жени си мечтаят за носа на Галена, дори Преслава
Коментари Харесай

И Тита ли си клъцна носа? Певицата премахна гърбица и широки ноздри

 Много дами си мечтаят за носа на Галена, даже Преслава се престраши да си направи като нейния. Но има и такива, на които не им стиска да легнат под ножа, с цел да си изваят съвършения обонятелен орган и по тази причина го изтъняват с… Фотошоп. Оказа се, че Тита е от този тип VIP дами.

Протежето на Криско е с един от най-интересните Инстаграм профили, в който място намират доста красиви фотоси на младата певица. На тях тя е като нарисувана и наподобява ненадминато съвършена. 

Преди два дни излезе новата ария на Папи Ханс " Ти гониш “, в която певицата също се изявява. Тита се включва и във видеото и точно в него истината за носа й лъсва нескрито – той въобще не е тъничък като на фотосите, а отстрани даже се вижда дребна гърбица, която по принцип изпълнителката не позволява да виждаме върху Инстаграм фрагментите й. 

" Хейтъри ще кажат, че е Фотошоп “, пееше самата Христина Христова, както е същинското име на тийнсензацията. Но съгласно нас и най-доброжелателните хора биха удостоверили, че в действителност е фотошоп, написа " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР