Много жени по света си мечтаят да целунат Брад Пит,

...
Много жени по света си мечтаят да целунат Брад Пит,
Коментари Харесай

Брад Пит, Лена Дюнам и какво разказа актрисата за неловката целувка с колегата си

Много дами по света си мечтаят да целунат Брад Пит, само че малко са тези, които имат тази опция, а и храброст. Сред тях е американската актриса и писателка Лена Дюнам.

Тя стана изключително известна с опита си да го целуне по устата на аления килим по време на премиерата на " Имало едно време в Холивуд " в Лондон - филм, в който и тя има роля.

Неловката обстановка бе запечатана през лятото на предходната година, а фотографията на двамата обиколи международните медии. Сега, месеци по-късно, Дюнам реши да върне лентата обратно и в шоуто на Анди Коен изясни какво в действителност се е случило в оня миг.

Актрисата е безапелационна, че не е желала да се получава тъкмо по този начин. Никога не би и притискала Брад да й даде целувка, тъй като го почита прекомерно доста като актьор и другар. А методът, по който медиите са интерпретирали обстановката, му е предизвикал огромен стрес.

Според някои изявления, Лена безусловно е нападнала Пит. Заговори се и за двойните стандарти в Холивуд, тъй като в случай че мъж постъпи по този начин с жена, по-късно сигурно ще бъде упрекнат в полов тормоз.

Актрисата не дава разумно пояснение за какво се е нахвърлила по този начин на своя сътрудник, само че най-вероятно нелогичните й дейности се дължат на огромния стрес от звездното събитие. И още веднъж Брад е бил този, който е направил всичко допустимо, с цел да я успокои.

Дюнам описа, че двамата са си организирали " скрито пица празненство " след формалната част. " Той знаеше, че съм нервна, по тази причина ме заведе в една стая и двамата скрито изядохме една пица. " След това Пит е подарил на колежката си пръстена от ръката си, който тя е харесала доста, написа Insider.

" Всеки път, когато го нося, се случва нещо необикновено ", изяснява актрисата. А най-страхотното нещо, което й се е случвало в миналото, е да бъде на снимачната площадка дружно с Брад Пит и Леонардо ди Каприо. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР