Много жени по света се срещат с женени мъже. Някои

...
Много жени по света се срещат с женени мъже. Някои
Коментари Харесай

Жените от тези зодии могат да разведат всеки мъж

Много дами по света се срещат с женени мъже. Някои от тях даже съумяват да реализират своето и от държанка да се трансфорат в законна брачна половинка, написа jenata.blitz.bg.

Зодиакалният знак и звездите оказват огромно въздействие на това дали една жена ще се среща със ангажиран мъж, или не.

Ето и зодиите, които са най-предразположени да унищожават фамилии:

Дева

Девите извънредно рядко се срещат с женени мъже. Дори в случай че се влюбят в женен мъж, ще се постараят да скрият в себе си тези усеща, единствено и единствено да не разбият нечие непознато семейство.

Козирог

Жената Козирог е доста егоистична. Тя не желае да бъде държанка. На нея й би трябвало мъж. Затова и ясно декларира, че избира съществени връзки.

Близнаци

Жената Близнаци е уверена, че положителният мъж е жененият мъж. И въобще не й е гузно, че разрушава едно семейство. На представителките на този зодиакален знак им е необходим добър брачен партньор и те няма да правят отстъпка, до момента в който не реализиран своето.

Лъв
Представителките на тази зодия обичат съперничеството и постоянно им се желаят да изкарат съперничката си от борбата. Така че жененият мъж е основната им цел. Лъвиците са положителни любовници, а фамилните мъже постоянно им обръщат внимание.

Рак

Раците са доста подли. Жената не стопира да търси своята полза. Тя си избира женен и материално обезпечен мъж и не стопира да се пробва да го раздели със брачната половинка му. На нея не й е нужна обич, а пари и успокоение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР