Много жени мечтаят да се омъжат, но се оплакват от

...
Много жени мечтаят да се омъжат, но се оплакват от
Коментари Харесай

При кои зодии има най-голям риск да останат стари моми?

Много дами мечтаят да се омъжат, само че се оплакват от безконечната липса на почтени претенденти. Други пък елементарно намират съпрузи и даже ги сменят по няколко пъти през живота си.

Разбира се, триумфът в региона на любовта зависи както от външните данни, по този начин и от характера. Но това, което малко хора знаят, е, че планетите в зодиакалния кръг въздействат и върху " кармата " на булката.
Астролозите са пресметнали кои женски зодиакални знаци се омъжват първи и кои се двоумят до последно. Ето листата по прогресивен ред:

Близнаци

По предписание представителите на този въздушен зодиакален знак се омъжват при започване на живота си, а през целия си витален път могат да се развеждат и да се омъжват още веднъж по няколко пъти.

Това значително се дължи на обстоятелството, че Близнаците са много лекомислени и даже повърхностни, в това число при избора на сътрудник: през днешния ден той наподобява като мъж фантазия, а на следващия ден може да не оправдае упованията им.

Везни

Везните са зодиакалният знак, който самичък по себе си е знак на партньорството. Не е изненадващо, че нейните представителки много рано и в това време доста сполучливо подписват брак - тъй като по природа се стремят към обвързано битие.
Именно Везните ни карат да имаме вяра, че някъде има двойки, които не губят романтиката си даже след доста години взаимен живот.

 остаряла мома

Рак

Предпазливите Раци мечтаят повече от всеки различен за сигурност - тя им е нужна, наред с другото, в брака, в който вземат участие голям брой деца, родственици и кучета към (и под) огромната фамилна софра.
Ето за какво те търсят сътрудник, който да показват на родителите си още като младежи и работят интензивно, с цел да открият постоянна връзка.

Телец

Защо Телецът в преобладаващата си част търси брак? Това е просто: представителите на този зодиакален знак са много обичайни - и в случай че от избрана възраст в тяхното обграждане стартират сватби, те няма да пропуснат да създадат тъкмо същото, " тъй че всичко да е като хората ".

Въпреки това практичните Телци в този случай не си търсят просто някого: този зодиакален знак влиза в съюз по обич и при най-изгодни за двете страни условия. 

 остаряла мома

Скорпион

При цялата си трудност и необщителност Скорпионите имат редица преимущества пред останалите зодиакални знаци на брачния пазар. Ако въпреки всичко изберат сътрудник и го " изпитат " на болните места - тогава няма да се откажат от него и ще живеят щастливо до края на живота си. Главното е, че половинката не трябва да се пречупва под бруталната им офанзива.

Дева

" Дошло е времето, влюбила се е "... Ако перифразираме Пушкин, можем да опишем житейската скица на доста Деви: университетът е завършил, дипломата е получена, открита е добра работа, платен е апартамент – време е за женитба! Ако имате връзка с жена Дева и тя се намира на този стадий, бракът евентуално ще се случи!

 остаряла мома

Лъв

Кокетни, пламенни и малко самовлюбени, тези магьосници на ориста не бързат да завързват брачния възел. Първо, тъй като желаят да се насладят на свободата си до дъно. Второ, тъй като знаят, че когато в живота им се появи сътрудник, ще би трябвало да го закрилят с присъщата за Лъва неустрашимост.

Риби

На пръв взор прочувствени и сантиментални, Рибите не търсят каноничен брак - в последна сметка документите нямат алегорична стойност за тях.
Също по този начин този зодиакален знак е привикнал да бъде на лична вълна и да плува по течението - не се избива на такива значими събития като брак и раждане на деца.

Овен

Въпреки че Овните са склонни да подписват брак на много млада възраст, те не постоянно съумяват да свършат нещата бързо. Факт е, че тези темпераментни натури се нуждаят от горещи пристрастености и стръмни обрати на ориста.

Ето за какво дамите постоянно избират " неприятните момчета " и с присъщата им сила се пробват да се нагърбят с колегата. Излишно е да споделяме, че това рядко приключва с триумф.

Стрелец

Свободата е над всичко! С този лозунг напряко Стрелците вървят през живота и постоянно отхвърлят даровете на брака и партньорството. Но това не е единствената причина, заради която те се омъжват късно.

Фактът, че представителите на този зодиакален знак са много уязвими и надълбоко в себе си остро претърпяват измяната, с което се сблъскват в младостта си. Така не могат да се доверят на един сътрудник до дъно, колкото и благонадежден да наподобява той.

Козирог

Прагматични и работливи, Козирозите до избрана възраст може въобще да не мислят за брак. Всички техни мисли са погълнати от кариерата им - и до момента в който други зодиакални знаци щурмуват сърцата на противоположния пол, Козирозите щурмуват кариерната стълбица.

Разбира се, не трябва да ги наричате невъзмутими кариеристи, само че и не би трябвало да си вършиме илюзии за този знак. Козирозите не са от тези хора, които биха предпочели фамилна вечеря пред значима среща.

Водолей

Водолеите са същински самотници по природа. Често се случва да изживеят мощно първата си обич, след което надълбоко в себе си остават правилни на първия си сътрудник. Те не считат за належащо да се омъжат за някой различен - тук работи правилото " всичко или нищо ".
Те не бързат да сключат рано брак със своята половинка, а го вършат зрелост - не поради любовта, а поради другарството.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР