Много жени, които са минали четиридесетте, продължават да изглеждат млади

...
Много жени, които са минали четиридесетте, продължават да изглеждат млади
Коментари Харесай

Как да запазим младостта на лицето - 4 начина според вида кожа

Много дами, които са минали четиридесетте, не престават да наподобяват млади и красиви. Защо да не сте една от тях! 4 метода за опазване на младостта съгласно типа кожа. Открийте своя!
Всяка от нас старее по своему – при някои дами още след 30-те стартират да се появяват първите бръчици, при други и след 50-те кожата им егладка и еластична. В същото време лицата с „ пергаментова “ кожа нерядко се радват на ясно изразен овал и черти, до момента в който притежателки на лица без бръчки се оплакват от появяването на двойна брадичка и торбички под очите...Начинът, по който стареем, е генетично съдбоносен, както и цветът на очите и дължината на краката. Но можем да надхитрим природата, най-малко за това. За задачата би трябвало първо да определите своя вид на „ повяхване “ и след това да се заемете с стратегия за предотвратяването на предстоящите „ вреди “.
 
Предлагаме ви 4 метода за опазване на младостта съгласно типа кожа. Открийте своя!
 
1. Кожа изтощена от живота
Този вид кожа е отпусната, с възрастта е придобила землист загар.
План за деяние
Средство номер 1 за задачата е класическият ръчен масаж . Много експерти по козметика считат, че нищо по-добро не е измислено до през днешния ден.

На второ място са методите с разнообразни апарати.

Електрическият лимфодренаж е създаден на правилото на мускулната стимулация: по кожата се прикрепват сензори, които леко „ разтъркват “ кожата и по този метод улесняват напредването и оттичането на течностите в тъканите и кръвообращението. В същото време нежно тонизират мимическите мускули и подтикват синтеза на колаген и еластин, „ отговорниците “ за еластичността на кожата.

Ултразвуковите процедури засилват клетъчния продан, усилват регенерацията и усъвършенстват обмяната на веществата. Добре се комбинират със специфични маски за лице, които оказват помощ на потребните субстанции да обхванат в клетките.

Вакуумният лимфодренаж работи на правилото на старите разтривки с бурканчета (вендузи), само че при него би трябвало да се внимава доста, тъй като остават следи по кожата там, където е била подложена на вакуума.
Физиотерапевтичните процедури имат противопоказания, тъй че наложително се консултирайте с доктор, преди да се подложите на тях. 
 2. Кожа покрита с паяжина от бръчици

 
2. Кожа покрита с паяжина от бръчици
Така старее доста нежната и суха кожа. Природата й е дала прекомерно тънка хидролипидна тога (защитната обвивка). С възрастта тя изтънява от ден на ден, кожата става все по-дехидратирана и лицето получава порцеланово зарево и се покрива с паяжина от бръчки.

 
План за деяние
Първото, от което се нуждае този вид кожа, е отбрана. Не бива да пренебрегвате и най-обикновените и лесни средства. Широкопола шапка или изтънчен шал избавят от слънцето и вятъра; стайните растения, аквариумите и овлажнителите на въздуха пазят кожата от обезводняване. Колкото по-рано започнете да употребявате подобаващи кремове, толкоз по-добре. След 20-годишна възраст в кремовете е належащо да има хидратиращи съставки, по опция импортирани в козметичния артикул под формата на специфични микрокапсули.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР