Много жени извършват най-безразсъдните постъпки точно в началото на семейния

...
Много жени извършват най-безразсъдните постъпки точно в началото на семейния
Коментари Харесай

10 правила на семейния живот, които ще направят всеки мъж щастлив

Много дами правят най-безразсъдните действия тъкмо при започване на фамилния живот. И след две-три години съпрузите вземат решение, че не са подобаващи един за различен. Но в действителност ли е по този начин и има ли възможност този сюжет да бъде избегнат?

Запознайте се с 10-те правила на фамилния живот, които ще създадат всеки мъж благополучен.

Правило №1: Не се опитвайте да го манипулирате

Мъжете обичат спонтанни дами. В избрани моменти може да покажете уязвимост, в други беззащитност. Опитайте се да бъдете друга, само че никога не го манипулирайте посредством страстите си.

Правило №2: Не му давайте съображение да се съмнява в избора си

Не говорете нищо за някогашния си и не се заглеждайте по други мъже.

Ако непрестанно си спомняте остарялата си обич и се интересувате от непознати, последователно ще унищожите възприятията на брачна половинка ви към вас.

Правило №3: Бъдете жена вкъщи, забравете за работата

Бъдете нежна, прочувствена и слаба.

„ Не знам по какъв начин да направя това “, „ Какво мислиш? “, „ Как да работя? ” - използвайте постоянно тези изречения.

Дайте му значими задания, с които „ единствено той може да се оправи “.

Правило №4: Семейната жена би трябвало да има собствен личен живот и свои занимания

Може да отделяте по-малко време за обичаните си занимания, само че не се отхвърляйте изцяло от тях. Не забравяйте, че всяко занимание може да се трансформира в бизнес.

Освен това мъжете се гордеят, когато дамата им се развива и усъвършенства.

Правило №5: Опитайте нещо ново, с цел да го накарате да ви желае

Няма потребност да отлагате за по-късно, в противоположен случай това „ по-късно “ може в никакъв случай да не пристигна. Не спирайте да изненадвате обичания си.

Правило №6: Не се опитвайте да изглеждате като фешън икона 24 часа в денонощието
 10 значими неща, които мъжете се опасяват да кажат на дамите 10 значими неща, които мъжете се опасяват да кажат на дамите
Дори и да не ви се има вяра и мъжете се опасяват да изрекат всичко, което мислят пред своята обичана. Ето кои са 10-те значими неща, които...

Това освен е изтощаващо за вас, само че и не е належащо за връзката ви.

Много е значимо да създадете атмосфера на уют и комфорт вкъщи, тъй че вие ​​самите да се чувствате добре там. И в случай че продължавате да мислите само по какъв начин да впечатлите брачна половинка си, просто ще полудеете.

Правило №7: Изневярата няма да реши проблемите

Изневярата постоянно е разследване от фамилни проблеми, само че тя не ги взема решение, а ги прави неразрешими. Ако желаете да спасите фамилията си, не изневерявайте!

Правило №8: Напътствайте го
 15-те неща, които всеки актуален мъж би трябвало да умее 15-те неща, които всеки актуален мъж би трябвало да умее
Мъже, знаем, че животът ви към този момент е много сложен. Всеки ден от вас се търси отговорност, каузи и самодейност. Бъдете търпеливи, тъй като с го...

Запомнете, че мъжете също имат право на неточности. И в тази ситуация е най-добре да не обвинявате обичания си, а да го стимулирате да продължи напред.

Правило №9: Мъдрата брачна половинка би трябвало да може да чака

Жените, по предписание, се нуждаят от всичко тук и в този момент. При мъжете душeвността е малко по-различна. Те могат да мислят световно, да виждат развиване за 10 години напред и най-важното - те са в положение търпеливо да следват този далечен резултат. Затова от време на време би трябвало да сте в крайник със брачна половинка си и да се научите да чакате.

Правило №10: Изградете духовна връзка с него

Ако брачният партньор ви се отнася надменно и жестоко към вас, тогава казусът не е в него, а във вас. В случая ви сте заели позицията на жертва и надлежно той се държи като нападател.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР