Много известни музиканти ще подкрепят глобалната инициатива в подкрепа на

...
Много известни музиканти ще подкрепят глобалната инициатива в подкрепа на
Коментари Харесай

Световни звезди се обединяват в борбата с COVID-19 с концерт

Много известни музиканти ще поддържат световната самодейност в поддръжка на фонда за битка с към Световната здравна организация WHO.
Специалното събитие на Global Citizen - " Един Свят: Заедно Вкъщи " ще бъде излъчено в целия свят в събота, 18 април 2020 (5:00 p.m. PDT/8:00 p.m. EDT/12:00 a.m. GMT), като знак на самопризнание и поддръжка към медиците, които се борят на първа линия в изискванията на международна пандеми. В събитието ще бъдат показани и неповторими истории на тези герои от целия свят.
Съорганизатор на самодейността е певицата Лейди Гага. Домакини на двучасовия благотворителен концерт ще са известните ТВ звезди - Джими Фалън, Джими Кимъл и Стивън Колбер.
В него ще се включат и още доста звездни посетители с редица вълнуващи осъществявания: Били Айлиш с брат си Финиъс, Елтън Джон, Андреа Бочели, Джон Леджънд, J Balvin, Малума, Крис Мартин, Кийт Ърбан и др.Подобно на самодейността на Елтън Джон отпреди дни, участниците ще пеят от домовете си.
Шоуто ще бъде излъчено по едно и също време по каналите ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeart Media и Bell Media. В международен мащаб, BBC One ще излъчи предаването в неделя, 19-ти април, 2020. То ще звучи и в ефира на beIN Media Group, MultiChoice Group и RTE.
" Един Свят: Заедно Вкъщи " ще се излъчи и в няколко поредни часа в цифровите стрийминг платформи: Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, Фейсбук, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo и YouTube.
Даренията ще отидат за Световната здравна организация и активността ѝ за битка с ковид. В конференция Лейди Гага заяви, че към този момент е съумяла да събере дарения на обща стойност 35 млн. $ за активността на организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР