Много известни личности решиха да дарят големи суми пари на

...
Много известни личности решиха да дарят големи суми пари на
Коментари Харесай

Защо Тейлър Суифт раздава пари на феновете си

Много известни персони взеха решение да дарят огромни суми пари на разнообразни организации, с цел да подкрепят нуждаещите се в битката им с новия ковид.

И Тейлър Суифт се включи в тази самодейност, само че под малко по-различна форма. Докато множеството звезди подариха милиони към разнообразни благотворителни организации, то певицата реши да работи по-лично и да помогне на някои от своите почитатели, които имат усложнения.

Суифт прочела в обществените мрежи какво разгласяват някои от нейните фенове и се свързала с тях на персонални известия, с цел да им предложи помощта си. Тя поискала данни за сметките им в PayPal и след това доста от почитателите ѝ с голяма изненада научили, че в сметките им има по 3000 $ повече.
 Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер, Анджелина Джоли и даренията, които направиха
Милионите, които раздават Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер и Анджелина Джоли

Техният принос за битката с COVID-19

Една от получилите пари от Тейлър Суифт е жена на име Саманта Джейкъбс, която споделила в собствен пост, че изгубила единствените си доходи, откакто коктейл барът, в който работела в Disney World Флорида трябвало да затвори за месец, поради разпространяването на ковид.
 Снимка 457317

Пред People дамата споделя по какъв начин самата певица ѝ писала и предложила да заплати сметките ѝ. Изданието написа, че Саманта била изцяло шокирана и към момента не може да повярва какво ѝ се е случило, само че откровено благодари за благия жест от страна на певицата.
 Famous, Тейлър Суифт, Ким Кардашиян, Кание Уест и враждата посред им поради песента
Войната на Тейлър Суифт и Кание Уест продължава

Старата омраза наслойка не хваща
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР