Много известни личности дадоха своя принос в борбата с коронавируса,

...
Много известни личности дадоха своя принос в борбата с коронавируса,
Коментари Харесай

Милионите, които раздават Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер и Анджелина Джоли

Много известни персони дадоха своя принос в битката с ковид, като подариха средства. Между тях попадат имената на Едуард Нортън, Гуинет Полтроу, Риана, Райън Рейнолдс и брачната половинка му Блейк Лайвли.
 Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, коронавирусът и дарението на двамата
Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли против пандемията

Актьори с огромни сърца

Списъкът с даренията на известните персони обаче непрестанно пораства. Към него в този момент се причисляват Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер, Анджелина Джоли.

Арнолд Шварценегер е дарил 1 милион $. 72-годишният артист разгласява в своя Instagram профил скрийншот от страница в GoFundMe, за чието основаването е съдействал. Страницата Frontline Responders Fund е предопределена да обезпечава значими за медицинските лица продукти като маски, престилки, ръкавици, написа списание People.
 Снимка 470210

1 милион $ подарява и Роджър Федерер. Неговият милион пък отива в помощ на най-уязвимите фамилии в Швейцария, наранени от епидемията от ковид.
 Снимка 463731

Анджелина Джоли също е решила да помогне, като подари 1 милион $, с цел да подкрепи обезпечаването на храна на децата, които нормално разчитат на учебни обеди.
 Снимка 445540

44-годишната актриса направи великодушното подаяние за No Kid Hungry - благотворителна организация, която раздава помощ на фамилии, които нормално разчитат на учебните закуски и обеди, с цел да изхранват децата си. Сега обаче те не могат да разчитат на тази помощ, защото доста учебни заведения сега са затворени, заради продължаващата пандемия на ковид.
 Риана, коронавирусът и какъв брой милиона подари певицата за битката с епидемията
Риана се раздава, без да му мисли

Колко великодушна е певицата
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР