Много искам да победя на Евровизия. Представям не само себе

...
Много искам да победя на Евровизия. Представям не само себе
Коментари Харесай

Кристиян от Х фактор разкри какво ще направи на Евровизия

Много желая да победя на Евровизия. Представям освен себе си, само че и цяла България, ползите на всички българи по целия свят. Това е огромна отговорност. След миналогодишния триумф на Поли Генова, която стана четвърта, на мен ще ми бъде доста мъчно, само че бих желал да подобря нейното достижение.

Това съобщи в изявление за ТАСС Кристиан Костов, който ще съставлява страната ни на песенния конкурс „ Евровизия 2017 “ в Киев.

Костов е първият участник в състезанието, който е роден през 2000 година „ Странно е да бъдеш на състезанието хем най-младият, хем първият, който се е родил в този век “, показа артистът. Той чака доста позитивни страсти от своето присъединяване. Песента „ Beautiful Mess “ е написана особено за него.

„ В песента се пее, че в света царува безпорядък, всеки ден се случва нещо неприятно, не е ясно, какво можем да чакаме от бъдещето... А единственото, което ни оказва помощ да се движим напред е любовта, освен любовта сред двама души, само че и любовта към всичко, което ни заобикаля. Не считам, че тези думи са факсимиле. Убеден съм, че те отразяват истината “, съобщи Кристиан.

Певецът разкри, че се приготвя интензивно към този момент две седмици. Той счита, че с изключение на пеенето, не по-малко значима е и моралната подготовка. „ Графикът ми е забит до горе. Ни мислех, че ще ми е толкоз мъчно, само че за момента се оправям “, сподели Кристиан.

Кристиан е роден в Москва, татко му е българин, а майка му – гражданка на Казахстан. Той е получил съветско музикално обучение.

“Русия ми даде всичко, което имам през днешния ден. Роден съм Русия, там започнах своя креативен път. На 4 години започнах да изсвирвам на пиано, продължих да се занимавам независимо. Явих се на състезанието „ Голос. Дети “, започнах да изучавам при Дима Билан. Обичам да изучавам от хора, които са постигнали доста в живота. Дима ми оказа помощ да стигна до край, след което станах известен измежду съветската аудитория “, споделя Кристиан, който има 50 000 почитатели в съветската обществена мрежа „ Вконтакте “.

Певецът се надява на поддръжката на Русия, въпреки че няма съветски корени. Той изрази отчаяние от случилото се с съветската участничка Юлия Самойлова, която не беше позволена до присъединяване в Украйна и която дефинира като доста мощен участник.

На въпрос има ли си идол, той дава отговор: „ Много майстори на джаза “. Иначе в свободното си време Кристиан обича придвижването, кара колело, сноуборд и ролкови кънки. „ Обожавам рисковите обстановки. Обичам да се катеря по покривите, не се багра от нищо... Често отивам на планина. Обичам да се качвам на небостъргачи. Много обичам високото. Приятно е да се гледа от високо на протичащото се долу “, съобщи най-младият участник в тазгодишния песенен конкурс „ Евровизия “.

Източник: БГНЕС
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР