Много исках да имаме честен човек шеф на щаба на

...
Много исках да имаме честен човек шеф на щаба на
Коментари Харесай

Петков: Започва една от най-мръсните кампании, които България е имала

Много желаех да имаме почтен човек началник на щаба на изборите, тъй като знаех, че това, което се случи, ще се случи. Това сподели съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ Кирил Петков. Коментара си той направи след чуването в Народното събрание на министъра на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов по отношение на Мартин Божанов-Нотариуса.

„ Ако нямаме почтен човек за началник на щаба на изборите, ще има безобразия на пазаруване на гласове, което се случи по време на локалния избор, уточни Петков. Г-н Стоянов има единствено двама шефове. Единият се споделя господин Борисов, а другият - господин Пеевски ”, добави Петков.

Според съпредседателя на ПГ на ПП-ДБ сме очевидци на започването на една от най-мръсните акции, която България е имала. „ Реално бухалките се извадиха още веднъж. През вчерашния ден – арести на висши длъжностни лица в „ Митници “ без изясненост какво се случва, по какъв начин се случва, никой не излиза да споделя нищо. Днес изчезва основният секретар – никой не знае къде е, бил си подал оставката. Калин Стоянов излъга вътре, че в първия миг не знаел какво се случва с основния секретар, а информацията, която имаме, е, че през вчерашния ден са претърсвали неговия офис “, добави Петков.

Не получихме отговор дали Мартин Божанов е бил помощник на Министерство на вътрешните работи, каза Христо Иванов. „ Днешното чуване на министъра на вътрешните работи в оставка още веднъж затвърди нашето мнение, че той не може да продължи да извършва тази активност и да бъде част от служебно държавно управление, което да провежда почтени избори ”, разяснява Иванов.

Според депутата документите в секретното деловодство са отводи да се даде информация на краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов. " Нито писмено, нито устно получихме отговор на елементарния въпрос дали Нотариуса е бил помощник на Министерство на вътрешните работи и в случай че е бил, това било ли е детайл от корист с този статут, тъй като това е огромният въпрос ", добави Христо Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР