Много интересни новини около собствеността на ЦСКА излязоха в публичното

...
Много интересни новини около собствеността на ЦСКА излязоха в публичното
Коментари Харесай

Между слухове и факти: Тръгва ли си Юлиян Инджов от ЦСКА?

Много забавни вести към собствеността на ЦСКА излязоха в общественото пространство. Един от притежателите Юлиян Инджов разгласи, че се отдръпва от клуба.
" Да, считам да трансферира акциите си в ЦСКА на Гриша Ганчев. Няма съответна причина, ще трансферира акциите си”, съобщи Инджов пред " Спортал ". Той обезпечава 50% от издръжката на клуба.
Това наподобява разумно развиване след събития през последните дни. Първо той трансферирал сдружението " Арена ЦСКА " на Гриша Ганчев, за което се счита, че е обвързвано с изграждане на нов стадион на " алените ". Разпространена беше и информация, че Милко Георгиев, който е измежду доближените на Инджов, също към този момент не е част от клуба.
Според информация на " Блиц " пък мощна китайска компания ще закупи част от акциите на ЦСКА, като към този момент има реализирано съглашение с актуалното управление на " алените ".
Много е евентуално точно те да вземат дяла на Юлиан Инджов. Китайците възнамеряват да вземат участие в градежа на новия стадион на „ червените”, с който България ще кандидатства за хазаин на Европейското състезание по футбол през 2028 година, както и на Мондиала през 2030 година.
Изненадващо обаче от управлението на ЦСКА опровергаха информациите и ги дефинираха това като " подправена вест ". От клуба написаха, че на дневен ред са значимите спортни борби в Първа лига и за Купата на България, а всичко останали е " наред. "
Вижте цялата позиция на " армейците " в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР