Много интересен сблъсък се разигра в социалната мрежа.Актьорът Михаил Билалов

...
Много интересен сблъсък се разигра в социалната мрежа.Актьорът Михаил Билалов
Коментари Харесай

Билалов сдъвка Нора Недкова

Много забавен конфликт се разигра в обществената мрежа.

Актьорът Михаил Билалов захапа като питбул плеймейтката Нора Недкова в новото приложение Threads. „ След 10 минутки тук изводът ми е - това е джунглата. Тук е по-зле от Ибиса, а там са на хапчета “, написа русокоската в мрежата.

След подигравките по адрес на Нора Недкова по отношение на представянето й в предаването на NOVA “Черешката на тортата ” тя получи нови такива и с изявлението си в мрежата. Там плеймейтката показа, че съгласно нея макароните са храна за простолюдието. Преди часове Нора показа, че новото приложение и курортът в Испания - Ибиса, са като джунгла, само че в курорта хората са на хапчета, съобщи Телеграф.

Актьорът, който играе ролята на Джаро в сериала „ Под прикритие “ и интензивно взе участие в мрежата, я попита иронично: „ Не разбрах за какви хапчета става въпрос. Спас там ли е? Да ми звънне “. Припомняме - Спас е воин от сериала, който се занимава с готвене на опиати.



След отговора на Михаил потребителите незабавно побързаха да се включат в негова отбрана. „ Билалов, вие сте обичаният ми човек тук “, гласи един от мненията. Постът на артиста събра над 1000 лайкове, а този на плеймейтката едвам 240 и няколко коментара, от които множеството са отрицателни.

„ Норче, ти пробвала ли си хапчета “, попитаха я, а тя отвърна, че не й е на равнището да опитва.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР